Vi redder dit liv med sikkerhed

| | Læsetid: 1m 13s

Hvordan tilpasser jeg min halvmaske?
Hvilke arbejdshandsker skal jeg bruge, når håndterer fedtede emner?
Hvorfor skal jeg bruge faldsikringsudstyr?

HV-spørgsmålene er det perfekte sted at starte, når du skal gennemgå din aktuelle arbejdssikkerhed på jobbet. Stennevad vil altid være der til at hjælpe dig og kollegerne videre med jeres udfordringer uanset hvilke sikkerhedskrav, I bliver mødt med. Din almindelige snusfornuft og en naturlig kritisk tilgang til en arbejdsopgave kan meget vel være det, der i sidste ende redder din førlighed eller tilmed dit liv. Her på vores webside vil du og kollegerne kunne finde guides til brug og vedligehold af jeres personlige sikkerhedsudstyr, når HV-spørgsmålene dukker op. Og det vil og bør de gøre.

Den rigtige viden til dig

Vi lægger meget energi i at dele den rigtige viden med jer, så I nemt og overskueligt kan navigere på det stadigt voksende hav af lovkrav, regulativer, produkter og mærkninger, der gør sig gældende inden for PPE og personlige værnemidler generelt.

Vores mål med guides på Stennevad.dk er at give dig og dine kolleger det rigtige værktøj til at vælge sikkerhedsudstyr på et oplyst grundlag. Det skal gøre sig gældende, hvad enten det handler om arbejdshandsker, høreværn eller sikkerhedssko.

Det handler om at tage ansvar

I Stennevad står vi ved vores ansvar som din foretrukne leverandør af korrekte personlige sikkerhedsløsninger og her spiller vores guides og videoer en central rolle, fordi vi ved, at du og dine kolleger bliver mere og mere selvhjulpne. I stiller krav om lettilgængelig viden og data om produkter og anvendelsesområder. Det skal være nemt at vælge rigtigt. Derfor guider vi jer sikkert og korrekt. Hvis der stadigvæk opstår spørgsmål, så er vi aldrig længere væk end et telefonopkald eller en mail til vores kundeservice og kørende konsulenter.

Din konsulent kan ikke stå ved siden af dig hele tiden. Men vores guides kan mange gange være den hjælp, du behøver for at komme sikkert videre med dine arbejdsopgaver.

Vi redder dit liv med sikkerhed.

Familie med lille pige

keyboard_arrow_up