Tilbehør

En hjelm er ikke altid nok beskyttelse i sig selv og derfor kan det rette tilbehør til hjelmen være nødvendig. På denne side finder du bl.a. visir og høreværn til hjelme, som er med til at forbedre sikkerheden på arbejdspladsen.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

...

Stort udvalg af tilbehør til sikkerhedshjelme

Hovedværn er ikke altid nok, når man eksempelvis arbejder som skovhugger eller anlægsgartner. Dit motorværktøj er ofte forholdsvist tæt på dit ansigt, hvilket udsætter dig for fare og ansigtet skal derfor beskyttes. Faren er affald og fragmenter, der eksempelvis slynges mod dit ansigt med høj fart. Når du bruger buskrydder, motorsav eller lignende er det endnu vigtigere at benytte en ansigtsskærm i form af visir i eventuel kombination med hjelm og høreværn.

Vores holdning til, hvordan sikkerhedshjelm med visir skal være og ansigtsværn kan være er et stort skridt på vejen mod optimal beskyttelse for, at overholde sikkerhedskrav på bestemte arbejdspladser. Vores holdning er klar; Brug det rette tilbehør til dit hovedværn, såsom hjelmlys, hjelmvisir, netvisir og hjelmmonterede høreværn.

Vi forhandler et stort udvalg af tilbehør til sikkerhedshjelme fra mærker som KASK, Peltor, Hellberg, JSP og mange andre. Uden sidestykke vil vi være din samarbejdspartner inden for personligt sikkerhedsudstyr og altid sørge for, at du er godt beskyttet på din arbejdsplads.

Husk at have styr på reglerne for din sikkerhedshjelm
I dag kommer de færreste helt i mål med blot beskyttelse til dele af kroppen. Sikkerhedsudstyret og kravene går tit hånd i hånd. Ingen hjelm uden høreværn og visir. Derfor har producenterne også taget konsekvensen og tilpasset produkter og udstyr til markedet, så tingene mange gange passer sammen som standard med de rigtige godkendelser.

Hvis du er det mindste i tvivl kan du altid ringe til Stennevad, fordi vi præcis ved, hvad der holder sig inden for lovgivningens ofte svært forvirrende rammer. Hvad enten det er cap eller hjelm eller en helt tredje løsning, så kan vi få tingene til at ske på lovlig vis med den rette rådgivning om udfordringer og farer på din og kollegernes arbejdsplads.

Adaptere til tilbehør er selvfølgelig tilgængelige fra de leverandører og brands, der har nogle produkter, der kræver tilpasning for at kunne blive forenet med andre populære brands på et brandfikseret marked. Find tilbehøret til jeres hjelme hos os, fordi vi ved, hvad der holder og hvordan du skal bruge det hele vejen gennem din arbejdsdag.

keyboard_arrow_up