Tilbehør

Dit faldsikringsudstyr kan endnu mere med det rigtige tilbehør. For at få mest ud af dit faldsikringsudstyr, kan det være nødvendigt med nogle opgraderinger i form af det rette tilbehør. På denne side finder du et stort udvalg af tilbehør til faldsikring.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

...

Få mere ud af din faldsikring

Seleforlænger, støttebælte, kantbeskytter til kantbeskyttelse af reb. Når du er helt sikker på, at du gerne må tilføje lidt ekstra lir til dit faldsikringsgrej, så kig forbi Stennevad. Vi kan hjælpe dig med de små ekstra ting, der gør arbejdsdagen og arbejdsopgaverne lidt nemmere og også mere sikre. For når alt kommer til alt, så handler det om din personlige arbejdssikkerhed. g den kan vi sørge for sammen med dig og dine kolleger. Vi har mange års erfaring med brug af faldsikring og kender derfor mange scenarier og problematikker, der gør sig gældende, når du står midt i en sikkerhedsmæssig udfordring.

Tilbehør til faldsikring er en lige så nødvendig del af et produkt som produktet selv mange gange og vi ved, hvilke spørgsmål, vi skal stille for at du kommer direkte til målet samtidigt med, at du også bliver klogere i processen. Vi kender reglerne inden for faldsikring og kan helt sikkert lære en smule fra os. Har du et behov for udstyr til en faldsikringsopgave, så løser vi det sammen med dig og vores ekspert leverandører. Petzl, Honeywell, Fallprotec, Fallsafe. Vi arbejder kun sammen med de bedste inden for området og vi kan aldrig servere en løsning uden at være sikker på gensidig forståelse og accept.

Få hjælp her

Fjedertråd, rebbremse, talje til reb, kantsikring, øjebolt. Ønsker og behov er mange, når Arbejdsdanmark er i gang med den daglige dont. Find til rette med dit faldsikringsudstyr sammen med os. Det skal aldrig være en hindring at iføre sig sit gear, selv om det ville være nemmere at efterlade det hele i bilen og køre arbejdet i højden commando style.

Vi hjælper dig med til at huske det der med at komme helskindet hjem til familien efter fyraften. Derfor er vi her. Vi redder dit liv med sikkerhed. Skal du måske have et faldsikringskursus, så hjælper vi selvfølgelig også med den del, fordi vi har erfaringen og du er bedre tjent med lidt mere viden om din faldsikring.

keyboard_arrow_up