by Stennevad

Vores kvalitetsstempel inden for PPE er by Stennevad, der vidner om høj veldokumenteret kvalitet til vores kunder, der aldrig går på kompromis med personlig arbejdssikkerhed.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

...

by Stennevad

by Stennevad er et nyere tiltag fra os til vores kunder. Vi vil gøre det endnu lettere at vælge kvalitet. Led efter vores handsker på markedet. Med stærke navne som Superflex, Ruffman, Dexter og Bracer forsøger vi på en nem og overskuelig måde at pejle dig ind på arbejdshandsker til dit og kollegernes behov.
Men også inden for andre kategorier af personlig sikkerhed vil du også komme til at lære by Stennevad at kende.
Emerson sikkerhedsbriller og Exhaler støvmasker er blot to af mange nye og solide produkter, der kan hjælpe dig med at navigere i PPE udstyret i en travl hverdag.

by Stennevad er kvalitet og pris kombineret i et brand, der kun fås hos os. Vores kvalitetskontrol og produktion er overskuelig og næsten personlig, hvilket gør processen mere vedkommende og seriøs med hensyn til godkendelser og kvalitet.
Vi overværer selv produktion og pakning af produkter på faciliteter i Fjernøsten, hvor der lægges vægt på ordnede forhold og CSR.

Det er vigtigt for os, at by Stennevad ikke "kun" fremstår som god kvalitet produktmæssigt - men også fremstår pålidelig og velorganiseret hele vejen rundt omkring produktionen.

For at understrege denne transformation og omstilling til noget endnu bedre ændrer vores handsker også logo og navne. Derudover er alle salgsenheder tilført stregkoder for let registrering. Al dokumentation såsom konformitetserklæringer, datablade og brugsanvisninger er at finde under hvert eneste by Stennevad produkt på hjemmesiden. 

Det indgår i vores værdier, at samarbejdet med vores kunder og leverandører skal bestå af ærlighed og loyalitet. Det har vi nu gjort håndgribeligt med vores egne by Stennevad produkter. De skal symbolisere vores topline inden for gæng personligt sikkerhedsudstyr, der bruges ufattelige mængder hver eneste dag rundt omkring i professionelle Danmark.

keyboard_arrow_up