Arbejdsmiljø produkter

Mangler du arbejdsmiljø produkter f.eks hygiejne produkter såsom sæbe, håndrens, eller solcreme finder du det her. Her er også rengøringsartikler - koste, børster m.m. samt malergrej som ruller og pensler her. Fra gode brands såsom danske Plum og Vikan.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

...

Hygiejne og hudpleje er arbejdssikkerhed

Når du tænker arbejdssikkerhed så er arbejdsmiljø produkter såsom sæber, cremer osv. nok ikke det første du tænker. Men der er en god grund til at vi har arbejdsmiljø produkter som en hovedkategori, det er nemlig mindst ligeså vigtigt. Sygdom koster hvert år det danske samfund og arbejdsmarked mange milliarder af kroner. Og virksomheder ligesom din, rigtigt mange fraværsdage. Mange som kan undgås ved god hygiejne og hudpleje. I Stennevad finder du et stort udvalg af produkter fra bl.a. danske Plum, det er din garanti for hudpleje & hygiejneefter højeste standard. Tag fat i din personlig rådgiver i Stennevad og få et ærligt syn og en god snak omkring hvordan dispensere og andre løsninger kan hjælpe jeres hygiejne og hudpleje med at komme helt i top. Så undgår i også alle de trælse sygedage.

Nem rengøring med gode arbejdsmiljø produkter

Rengøring er for de fleste noget der bare skal overstås. Men det er med rengøring, som det er med mange andre ting: Kvalitetsprodukter gør arbejdet meget lettere. Din partner på arbejdsmiljø produkter Stennevad har lige netop det. Med os i Stennevad og danske Vikan er du sikker på at få en fejekost, gulvskrubbe eller blot en opvaskebørste der bare holder. Du finder også traditionelle gadebørster, og fejeblade. Således at du også kan sikre at jeres virksomhed her en ren facade, det er god stil og giver imponerede kunder.

Kvalitets malergrej gør stor forskel

Hvis du har prøvet at male med billige pensler, ruller og maling, så ved du hvor lidt det er værd når resultatet skal være professionelt. Derfor finder du kun malergrej af højeste kaliber her i Stennevad, her finder du nemt malerrulle, malertape, malerpensel og alt andet du har brug for. Vi fører kun malergrej fra anerkendte producenter såsom Anza, du finder kun kvalitets malergrej her i Stennevad.

keyboard_arrow_up