Koste

Her finder du fejekoste i god kvalitet. Når der skal gøres ordentligt rent vil man gerne have en ordentlig kost. På denne side finder du forskellige fejekoste i kraftig kvalitet og som er beregnet til professionel fejning.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Stort udvalg af forskellige typer fejekoste

En god fejekost gør en forskel når der skal fejes. Her finder du mange forskellige. Både den klassiske gadekost med forskellige antal rækker, og special Vikan kost til særlige formål. At holde et værksted eller en produktion ren, kræver næsten altid et udvalg af forskellig indendørs kost eller fejekost udendørs. Med rødder inden for farvehandel, har vi stadig en aktie i at kunne hjælpe dig og kollegerne med at udføre en effektiv, rengøring af jeres arealer inden for såvel som udenfor. Hvad enten I behøver en stiv kost, bred kost, en blød fejekost, en kalkkost eller en ganske almindelig værkstedskost, så imødekommer vi jeres ønsker om at få en god og holdbar kvalitet til den rigtige pris hver eneste gang I skal handle fejekost indendørs.

Selvfølgelig er det altid værd at overveje, hvad det er, du skal feje sammen med din hårde eller bløde kost

Vi kan få dig til at forholde dig til en række enkle spørgsmål, så du er sikker på, at du får den rigtige fejekost til den rigtige arbejdsopgave.

Husk god udluftning, når der fejes

Et par gode råd fra Stennevad til dig og kollegerne kan også være noget, der går på jeres personlige arbejdssikkerhed. Sørg nu for god udluftning eller adgang til filtermasker, hvis I skal bruge en form for fejekost indendørs. Der hvirvles altid en masser støv og partikler op fra en overflade, når vi bryder den.

Derfor er det altid godt at tænke på dine og andres luftveje, inden fejningen kan gå i gang. Det kan være mere irriterende for respirationen eller decideret farligt, hvis vi taler yderligerheder.

Kunderservicen i top

Vores kundeservice kan guide dig i den rigtige retning med hensyn til, om det skal være en almindelig kost eller en blød kost. Det kan jo være, at du bliver overrasket over forskellene på fejekoste. Vi har allieret os med Vikan, der er dansk leverandør af kvalitet inden for rengøringsartikler som fejekosten, værkstedskosten og gadekosten.

Gennem adskillige år har de udstyret danskerne med koste, der kan dække alle tænkelige behov for at skulle feje noget ind under gulvtæppet.

keyboard_arrow_up