Kommunikation

Her finder du høreværn med kommunikation & bluetooth. At kunne kommunikere ordentlig med ens kollegaer på arbejdspladsen kan give en betydelig højere sikkerhed. Derudover er det nemmere at få ens arbejde udført. Hos Stennevad finder du forskellige høreværn med bluetooth, så i nemt kan kommunikere trådløst.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Høreværn med bluetooth til god kommunikation på arbejdspladsen

Kombiner sikkerhed med funktionalitet og god stemning. Et høreværn med bluetooth giver dig det nødvendige værn mod støj, men samtidig også muligheden for at kommunikere med dine kolleger, snakke i telefon eller høre radio.

Stennevad og 3M finder frem til en løsning, der passer til dine og kollegernes daglige udfordringer med kommunikationen. Bluetooth høreværn til kommunikation og radio er nutidens moderne beskyttelse. Gå aldrig glip af noget som helst, når du befinder dig i arbejdsomgivelser med enormt megen støj.

Kommunikationshøreværn i høj kvalitet fra populære mærker

Med et sæt som blandt andet LiteCom modellerne fra 3M Peltor sætter du som bruger trumf på din kommunikation med omverdenen. Tilslut walkie talkien eller din smartphone. Grænserne bliver hele tiden skubbet for, hvad der i det hele taget er muligt inden for daglig nødvendig og uundgåelig kommunikation på arbejdspladsen. Alt sammen for at højne arbejdssikkerheden for alle medarbejdere, der arbejder i larm.

I dag er der intet der er nemmere end at koble sin telefon til bluetooth i bilen. Høreværn med radio og bluetooth er den nøjagtigt samme fremgangsmåde. Plug and play... Apropros Plug... Peltor Earplug LEP er bluetooth ørepropper med kommunikationsfunktion. Aldrig har beskyttelse og samtale været så kompakt og effektiv som i dag.

Se det store udvalg af høreværn med bluetooth hos Stennevad

Hos blandt andet forsyningsselskaber og kranvirksomheder kan man blive udfordret på sin professionelle kunnen, hvis kommunikationsmulighederne bliver indskrænket af store afstande eller overdreven meget støj. 3M Peltor har gennem mange år arbejdet målrettet for at løse disse beskæftigelsesmæssige udfordringer for alle fagfolk, der må have behov for kommunikationshøreværn. Stennevad er med til at hjælpe dig med en fornuftig og rentabel løsning, der kan sikre dig på den lange bane uden at ødelægge noget økonomisk. Vi har forskellige modeller, der hver især kan løfte en arbejdsopgave til det rette niveau, hvis bare der bliver rådgivet og vejledt korrekt.

keyboard_arrow_up