Montagehandsker

Du og dine hænder er sikre med et par gode montagehandsker. Her finder du vores udvalg af montagehandsker, både vores egne Superflex og fra andre brands. Derudover finder du handsker som du bl.a. kan bruge til tablet og smartphone. Sikkerheden kommer naturligvis i første række og her kan du være sikker på, at alle vores handsker beskytter dig ordentligt.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

...

Montagehandsker - dine hænders bedste ven

Montagehandsker er arbejdshandsker til dig der er montør, eller har et andet lettere teknisk arbejde hvor fingerfølingen er afgørende i din arbejdsdag. Så hvis du har brug for handsker til dine håndværkere, eller dine produktionsmedarbejdere - så tag et kig her på vores udvalg af montagehandsker. Denne type handsker har et ekstraordinært godt greb omkring både værktøj og emner, samtidig med at komforten er helt i top da montagehandsker er nogle af de tyndeste typer af handsker.

Du går heller ikke på komprosmis med arbejdssikkerhed for dig og dine kolleger når du vælger montagehandsker, selvom de er tynde så yder de stadig netop den beskyttelse dine hænder har brug for.

Vores montagehandsker fås i mange typer, både af udseende og konstruktion samt beskyttelsesniveau. Det sikrer at der altid er en handske til lige netop dine hænder. Tag f.eks et kig på vores nye High Impact handske, den har som navnet antyder også impact beskyttelse der er fantastisk når du arbejder i trange arbejdssituationer, hvor dine hænder skal arbejde tæt på vægge og andet. Her er knoerne godt beskyttet mod slag og stød.

Smartphonehandsker – brug dine handsker på touchscreens

Du har sikkert en iphone og en ipad som du bruger på arbejdet. Der er næsten med garanti også andre touch enheder, du bruger hver dag på og i dit arbejde. Alle vores smart enheder er blevet en integreret del af vores arbejdsliv og hverdag.

Vi ved hvor irriterende det er at skulle tage handskerne af for at kunne benytte touch enheder, derfor finder du her under montagehandsker en række handsker der ikke tvinger dig, til at tage dine handsker af hver gang du vil brug din telefon.

Superflex by Stennevad – Flexhandsker af høj kvalitet

Du finder i Superflex linjen af handsker by Stennevad, en hel række fede features. Du vil opleve at linjen passer rigtigt godt til dig og dine kolleger, og det er med god grund - de er nemlig udviklet i samarbejde med andre ligesom dig. Med Superflex flexhandsker fra Stennevad er du sikret et godt greb om dit værktøj og emnerne du håndterer, også selvom de er en smule beskidte med olie og andet snavs. Og selvfølgelig er du også sikret smartphone kompatibilitet med alle vores nyere modeller såsom Superflex 2 montagehandsken.

keyboard_arrow_up