Støvler

Her finder du sikre støvler & støvletter for enhver smag. Derudover finder du støvler til forskellige lejligheder og situationer. Hos Stennevad har vi bl.a. et udvalg af støvler som passer sig særligt godt om vinteren. Se vores udvalg af sikkerhedsstøvler på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Køb sikkerhedsstøvler til brug på de kolde dage

Beskyt din fødder samtidig med at de bliver holdt varme. Om vinteren kan almindelige sikkerhedssko være kolde, derfor fører vi et godt udvalg af sikkerhedsstøvler og -støvletter. De er så gode at vores medarbejdere selv bruger dem. På mange arbejdspladser bliver der fokuseret på arbejdssikkerhed. Det betyder beskyttelse af medarbejderen bedst muligt, så vedkommende er personligt sikret imod uheld samtidigt med, at vedkommende kan passe sit arbejde optimalt.

De senere år er fokus blevet mere og mere skarpt på eksempelvis fodtøj og hvordan dette sikrer og støtter i hverdagen. Hvis virksomheder kan undgå skader og sygedage ved at beskytte fødderne med sikkerhedsstøvler eller sikkerhedsstøvletter, så vælger virksomheden med al sandsynlighed den løsning.

Forbedr sikkerheden med et par gode sikkerhedsstøvler

Arbejdsstøvler kan mange gange yde ekstra beskyttelse og vigtig støtte til fod og ankel, hvilket kan modvirke faldulykker og ledskred samt forstuvninger af fodled. Derfor kan et par sikkerhedsstøvler i ordentlig kvalitet forhindre fremtidige ulykker.

Vi kender til de fleste behov og ved at lytte til dig, så finder vi hurtigt en løsning, der passer til dig og dine kolleger om så det er sikkerhedsstøvler med vinterfor eller svejsestøvler. Vi har i mange år samarbejdet med velkendte leverandører og producenter af sikkerhedsfodtøj. Derfor står vi også inde for brands som Lavoro Icelandic og Brynje.

Du er nødt til at tage dig ordentligt af dine fødder, når du er på arbejde. Hvis de skal være i det samme fodtøj 8-10 timer om dagen, så skal du også være sikker på, at fodtøjet er det rigtige og det mest komfortable. Vi er til for at stille dig de rigtige og relevante spørgsmål, når du skal vælge sikkerhedsstøvlen til dit arbejde. Vi er ærlige og siger det, hvis vi mener, du er på vej ud af den helt forkerte sti med hensyn til støvler og støvletter.

Kontakt Stennevad og få den rigtige rådgivning
Den bedste løsning for dig hænger ikke altid sammen med det rigtige brand. Der er flere faktorer at tage fat på, når din støvle skal vælges.

Derfor må du hellere end gerne ringe, hvis du er tvivl omkring hvilke sikkerhedsstøvler der passer bedst til dit arbejde.

keyboard_arrow_up