Regntøj

Her finder du regntøj, overalls, jakker og bukser. Vådt tøj kan betyde ubehag som gør, at man både mister koncentration og lysten til arbejdet. Derfor er det utrolig vigtigt, at du holder dit tøj tørt når du arbejder. På denne side finder du regntøj, så du og dine kollegaer altid kan holde sig tørre.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Arbejdsregntøj til de våde dage på arbejdspladsen

Udendørs arbejde kan være rigtigt sjovt og fedt. Men det er knap så fedt at stå ude i regnen uden regntøj. Derfor fører vi regntøj i høj kvalitet så du kan arbejde videre – også når det regner. alt fra regntøj tilbud til en speciel regnjakke. Vi leverer til dit behov.

Regntøj herre dame har eksisteret i mange år, hvilket også har haft en effekt på udviklingen inden for moderne slidstærkt og åndbart regntøj. I stennevad formår vi at kombinere alle behovene inden for personlig arbejdssikkerhed, så du er sikret den rette arbejdsbeklædning til den rette arbejdsopgave. Hvad enten det er regntøj med foer, regntøj med fleece, skalbukser eller olie regntøj. Vi kender til produktet, hvis vi får love til at spørge lidt ind til dit og kollegernes behov for kvalitets regntøj på jobbet.

Stort udvalg af Lyngsøe regntøj

Vi arbejder samme med Lyngsøe Rainwear, der laver Lyngsøe Regntøj til professionelle, der aldrig går på komrpomis med funktionalitet og komfort. Denne form for arbejdsregntøj er helt unik og varieret alt afhængigt branche og vejrforhold.

Teorierne inden for vandsøjletryk regntøj er mange og det er også grunden til, at vi vælger den bedste samarbejdspartner i Danmark. De leverer kraftigt regntøj til alle tænkelige brugere og scenarier. Det er alfa og omega, at du og kollegerne kan holde jer tørre og varme på arbejde. Hvis kulden sniger sig ind, så går fokus ud. Det kan hurtigt medføre farlige situationer som følge af manglende koncentration.

 I værste fald betyder det arbejdsulykker, måske endda med tab af nogens førlighed eller endda nogens liv.

Find det rette regntøj til arbejdspladsen hos Stennevad

I Stennevad ønsker vi at undgå arbejdsulykker som kommer af manglende koncentration. Derfor har vi foret regntøj, hiviz regntøj, anti flame regntøj og meget andet ekseptionelt udstyr til vådt og koldt og mindre synligt arbejde.

Vores erfaring inden for lovgivningen for PPE og værnemidler står i fin ledtog med Lyngsøe og deres viden om, hvordan vi bør tænke på vandsøjletryk og synlighed i vores overtøj, når det bliver udsat for danske vejrforhold på arbejdspladsen.

keyboard_arrow_up