Ruller

Her finder du den rigtige malerrulle, der gør maling til en leg. En malerrulle i ordentlig kvalitet er med til at sikre, at dit arbejde bliver gjort ordentligt. Derfor kan du her købe malerruller som alle kan klare jobbet.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Få den rigtige rådgivning til køb af malerrulle

Det er vigtigt at have det rette grej til maling. Her finder du kun malerruller, der er af højeste kaliber. Vi i Stennevad mener, at udstyr som maleinstrumenter skal være af høj kvalitet, når fagfolk skal bruge det til en bestemt arbejdsopgave. Det sikre ofte en bedre arbejde og dermed en højere kundetilfredshed. Vi har allieret os med de bedste producenter på området. Med en Anza og Spekter malerrulle skaber du de bedste forudsætninger for dig og dine kollegaer i jeres daglige arbejde. Ofte er maleredskaber noget, der "bare" følger med, når der købes maling ind. Der siger vi, at din malerrulle er lige så vigtig som den maling, du påfører forskellige overflader. Kvalitet hele vejen er en del af vores værdier, som skal spille til vores kunders klare fordel.

For at finde den rigtige malerrulle til dit daglige arbejde, er første skridt at se på vores brede udvalg. Vi er erfarne konsulenter, der ikke stopper før I er tilfredse. Så kontakt os i kundeservice og fremlæg dine eventuelle ønsker og eller udfordringer i dagligdagen, der gør, at du kommer forbi os for at snakke malerrulle. Vi skal nok gøre alt for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Du har måske prøvet det før. Du skal have malet et værelse, men det går bare for langsomt med en pensel. Derfor tænker du at du skal have en god, bred malerrulle. Hos Stennevad finder du de bedste bud og et bredt udvalg, så du hurtigt kan få malet dit værelse færdigt. Vi garanterer ikke, at det hele bliver dækket første gang du stryger penslen, men vi har helt sikker den brede malerrulle du leder efter.

Alle vores malerruller har en god sugeevne og en påføring, der er jævn og ensartet hele vejen til målstregen.

Bred erfaring og høje kompetencer

Vi har alle gjort os vores egne erfaringer med malerruller. Vi har vores egne præferencer og endda egne yndlingsmærker inden for typer af malerruller. Vi leverer Anza og Spekter, der aldrig løber fra deres garanti om den allerbedste kvalitet inden for malerudstyr og rulleredskaber til gentaget malerarbejde. Med disse produkter skaber du altid tilfredshed ved mester, chef eller kunde efter hurtigt effektivt endt arbejde. Stennevad hjælper dig og kollegerne hele vejen og dækker fuldt ud.

keyboard_arrow_up