Briller

Beskyt dit kæreste eje, dine øjne, med gode sikkerhedsbriller. På denne side finder du sikkerhedsbriller, som beskytter dig i forskellige situationer og arbejdsforhold. Se vores store udvalg af sikkerhedsbriller her.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

...

Få den rette rådgivning og find de rigtige sikkerhedsbriller

Øjnene er vores kæreste eje, så beskyt dem ordentligt! Vi fører mange forskellige slags sikkerhedsbriller, fordi folk er forskellige. Kom forbi og prøv dig frem til lige netop dit match. En bestemt arbejdsopgave kræver bestemt beskyttelsesudstyr. Vi har den rigtige viden, når det kommer til udrustning og rådgivning om brugen af personligt gear til forbedring af din arbejdssikkerhed. Nogle briller kan være det helt forkerte valg til dine arbejdsopgaver, hvor andre sikkerhedsbriller kan være de helt rigtige. Derfor kan det være en fornuftig disposition at rådføre dig med erfarne folk inden for brug af værnemidler. Vi hjælper dig og kollegerne, så I kan løse jeres opgaver uden at bringe synet i fare. Se smarte briller, tætsiddende goggles, sikkerhedsbriller med styrke og modeller med muligheder for indsatser.

Find sikkerhedsbriller både uden og med styrke

I dag er der meget mere i valget når vi skal vælge nogle sikkerhedsbriller end bare at hive noget tilfældigt ned fra hylden. 

Det skal se godt ud og komforten skal sidde lige i skabet. På den måde er der gået mode i sikkerhedsbrillen. Vi anerkender udviklingen inden for brillemarkedet, hvilket har givet nye produkter i tidsvarende designs med opdaterede og moderne egenskaber, der forfiner og skærper beskyttelsesbrillens fineste funktion. At være det bedste øjenværn overhovedet. At brillerne så ser smarte ud er jo bare et plus

Om det så er sikkerhedsbriller med styrke, skygge eller med læsefelt - sågar et korrekt brilleetui eller løse brilleglas. Brillerne er mange og til alle behov. Med vores egne Emerson briller, men også 3M produkter favner vi alle behov.

Og hvis vi imod al forventning skulle komme til kort og ikke har eller kan levere en bestemt brille til dig, så gør vi vores bedste for at gøre det alligevel. Derfor skal du aldrig tøve med at kontakte os, hvis du ikke kan finde netop den briller du er på udkig efter.

Kontakt Stennevad og få den rigtige vejledning til valg af sikkerhedsbriller
Gennem adskillige årtier har vi i Stennevad fulgt udviklingen og lovgivningen inden for området af sikkerhedsbriller og øjenværn. Og vi ved, hvad der skal til for at beskytte dig og dine kolleger på vores meget krævende og sikkerhedsmindede moderne arbejdsmarked i dag.

keyboard_arrow_up