RSG

RSG er førende inden for åndedrætværn til professionelle, der ikke vil gå ned på dårlig kvalitet og lange leveringstider.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

...

RSG

Hvorfor ikke gå efter den overdrevne gennemførte kvalitet, når du og kollegerne skal handle åndedrætsværn? Det er trods alt jeres lunger og liv, det ofte handler om, når der er farlige stoffer og partikler involveret i arbejdsopgaverne. I jeres samarbejde med os som leverandør af og rådgiver om personlig arbejdssikkerhed introducerer vi nu til jer og resten af det danske marked en ny og unik mulighed for at få den højeste kvalitet af åndedrætsværn endnu hurtigere og oftere, om nødvendigt. RSG er fremtiden inden for åndedrætsværn i Europa. Derfor har vi i Stennevad valgt at sige, at leveringssikkerhed og kvalitet er altoverskyggende faktorer sammen med den rigtige viden og rådgivning.

 

Alt sammen er i pakken, når I handler RSG Safety hos os i Stennevad. Med et kompakt og bundsolidt vareprogram er RSG sikre på, at de kan gøre en markant forskel for kunder, der allerede i dag bruger kendte mærker inden for åndedrætsbeskyttelse.
Hvis I kommer med forespørgslen, er der ikke den udfordring, vi ikke kan løse med et RSG produkt. Om det gælder Sikkerhedsbriller, Engangsdragter eller masker og filtre. Ekspertisen er uovertruffet og RSG løser udfordringer på jeres arbejdsplads på ingen tid. Der er altid og vigtigst tænkt på detaljen uanset, om det er en Combipack med halvmaske og filtre eller, om det er deres moderne turbomotor og friskluftforsynet åndedrætsværn.

I Stennevad er vi sikre på, at du foretrækker service, rådgivning og leveringssikkerhed til en hver tid. Vi har nu brandet, der er alt det og mere til. Endda prisfornuftig, hvis ordremængden er rigtig.
Husk blot på, at den luft, vi går og indånder skal være så ren som muligt. Kan du nu også være sikker på, hvordan forurenet luft lugter, hvis den da overhovedet lugter?
Vi kender vores åndedrætsværn i Stennevad og vi kender reglerne og standarderne inden for området. Det gør RSG i den grad også. Derfor er resultat vores nye alliance. Se alle produkterne under RSG brandet.

keyboard_arrow_up