Beklædning

Her finder du regntøj, sikkerhedsveste samt huer og strømper. Den rigtige arbejdsbeklædning er vigtig på arbejdspladsen. Både i forhold til sikkerhed og komfort. På denne side finder du arbejdsbeklædning til mange forskelige arbejdsfunktioner og -situationer. Se det brede udvalg er arbejdsbeklædning her.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

...

Find arbejdstøj og arbejdsbeklædning med den rigtige sikkerhed

Der er mere i arbejdstøj end som så. Det er ikke blot et spørgsmål om hvorvidt det er behageligt, men også et spørgsmål om din sikkerhed.

Vi fører det bedste inden for arbejdstøj, hvor sikkerheden er i top uden at gå på kompromis med komfort. Du finder alt inden for beklædning – regntøj, sikkerhedsveste, svejsetøj samt huer og strømper i højeste kvalitet. Vi hjælper dig hele vejen.

 

Køb sikkerhedsstøj og arbejdstøj fra de kendte mærker

Vores brands er nøje udvalgte. Det er de fordi vi ikke går på kompromis med sikkerheden og kvaliteten i de produkter, vi forhandler. Vi ved, hvor vigtigt det rigtige arbejdstøj er for din hverdag, og netop derfor har vi valgt at forhandle brands såsom Buff og Lyngsøe.

Vi redder dit liv med sikkerhed.

Find arbejdstøj med den rigtige sikkerhed

Arbejdstøj er mange andre ting end blot tøj. Det er også sikkerhed i form af ekstra synlighed på en arbejdsjakke med reflekser og fluorescerende farver, beskyttelse imod stænk eller vand fra oven.

Når du skal vælge arbejdstøj, er det vigtigt du overvejer, hvilke situationer, du kommer ud for i dit arbejde. Med leverandører som Lyngsøe Rainwear og JAK i ryggen har vi det bedste grundlag for at kunne servicere dig og dermed opfylde, de ønsker, du har til arbejdstøj.

Stennevad leverer ikke arbejdstøj direkte, men formidler kontakten til JAK, der er totalleverandør inden for arbejdstøj, men leverer derimod regntøj, strømper, huer, halsedisse, knæskånere og sikkerhedsveste.

Brug Stennevad som partner når det gælder sikkerhed

Med mere end 55 års erfaring inden for sikkerhedsudstyr, ved vi, hvilke behov du må have hver dag på dit arbejde. Det gælder både når det kommer til det utilregnelige danske vejr, men også når det kommer til de danske og europæiske sikkerhedskrav og regler.

Vi kan forsyne dig med arbejdstøj og regntøj, der er godkendt, opfylder alle krav og sikkerhedsregler, og som passer til den enkelte arbejdsopgave.

Måske arbejder du offshore, men har ikke arbejds- og sikkerhedstøj, der er modstandsdygtig over for flammer. Eller måske arbejder du langs de danske motorveje, men din sikkerhedsvest lever ikke op til kravene fra din arbejdsgiver.

Hvad end din arbejdssituation er, så har vi, hvad du har brug for, så du og dine kolleger kan vide jer sikre i arbejdet hver dag. Når det kommer til din sikkerhed i arbejdet, så ved vi udmærket godt, at der er forskel på gult regntøj og rigtig gult regntøj.

keyboard_arrow_up