Strikhandsker

Her finder du bomuldshandsker, hvide handsker og andre arbejdshandsker til minimale ricisi, som er til dig der kun har brug for minimum beskyttelse. Her på siden finder du både handsker med en god slidstyrke, og prisvenlige handsker til de mindre opgaver.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Hvorfor bruge strikhandsker?

Hvis du kun har brug for minimum beskyttelse, så kan det være at dothandsker er noget for dig. Her finder du også eksemhandsker, samt diverse strik og bomuldshandsker,som er de prisbillige løsninger når behovet for sikkerhed er lavt. Næsten alle vores hvide bomuldshandsker og andre dothandsker, er kun kategori 1 arbejdshandsker. Det vil sige at bomuldshandsker kun er egnet til arbejdsopgaver med minimale ricisi. Med andre ord betyder det også at hvis arbejdspladsvurderingen i dit firma foreskriver at dine kolleger skal benytte kategori 2 arbejdshandsker kan i ikke nøjes med dothandsker i bomuld med kategori 1 godkendelse.

Alternativer til strikhandsker

Hvis du og dine kolleger har brug for arbejdshandsker der er godkendt efter kategori 2, men også stadig skal være simple og billige er der alternativer til dothandsker. Hos Stennevad har vi bl.a. et udvalg af montagehandsker, som alle er godkendt efter EN 388 og vil sikre jer og jeres hænder imod snitsår fra kasser og emner i jeres produktion, pakkeri og lager. Alternativt hvis i i dag benytter hvide bomuldshandsker til jeres frysedisk, frostafdeling eller fryselager, så se efter i udvalget af vinterhandsker her på vores hjemmeside. Det er her du finder arbejdshandsker der egner sig til arbejde under kølige forhold.

Kan bomuldshandsker bruges som arbejdshandske?

Vi ser rigtigt tit at folk vælger bomuldshandsker som løsning når det gælder prisbillige arbejdshandsker, men det er desværre ikke særligt tit at det er den rette og sikre beslutning. Det er helt korrekt at du skal lede rigtigt længe for at finde billigere handsker, men er det den billigste løsning for din virksomhed? Vores erfaring siger at forbruget af handsker er næsten dobbelt så højt, når man har valgt bomuldshandsker som løsning til arbejdshandsker. Det er både fordi at bomuldshandsker er mindre slidstærke, og også fordi at medarbejderne har det med at tage 2 eller flere par på ad gangen ved arbejdsopgaver i køligere forhold. Derfor er den hurtige og "billige" løsning faktisk ikke reelt meget billigere end en løsning med montage- eller vinterhandsker, så er du og dine medarbejdere også sikret at i overholder jeres APV og har det bedst mulige arbejdsmiljø og komfort på arbejdet - hver dag.

keyboard_arrow_up