Såler

Skab det perfekte fit med de rigtige såler til dine arbejdssko. Bedre komfort kan betyde en meget bedre arbejdsdag. Derfor kan du tilpasse dine sikkerhedssko og -støvler med disse såle. Se udvalget af såler her. 

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Få bedre komfort med de rigtige indlægssåler

I dine sko er sålen måske en lettere overset ting der “bare” skal være der, men sandheden er, at en god sål virkeligt kan gøre en rigtigt stor forskel for din komfort dagen igennem. De hjælper f.eks. med at skabe den rette kontakt og støtte til netop din type fod. Dette forplanter sig hele vejen op igennem din krop og kan aflaste eller hårdt prøvede områder som hofte, lænd, skuldre og/eller ryg. Vi er mange, der er alt for hurtige til at ignorere føddernes og deres underlags vigtighed i forbindelse med funktioner andre steder i kroppen. Det mener vi i Stennevad er en decideret fejl.

Derfor bør du være ekstra opmærksom på dit fodtøj og hvordan dette er tilrettet dig og dine fødder - og her kan en god sål gøre underværker. En god sål betyder ikke bare bedre komfort, men kan også give en meget bedre sikkerhed.

Find indlægssåler der passer til dine arbejdssko

Et fodaftryk er ligeså unikt som et fingeraftryk. Det betyder derfor også, at din stand og gang skal støttes på den rigtige måde for at hele din krop fungerer optimalt. En rigtig sål i en rigtig sko bringer dig længst i den stræben.

Vi kan udstyre dig med såler, der hjælper dig og din krop på vej. Med specialsåler og indlægssåler til sko fra Brynje og SIKA har vi allieret os med nogle stærke brands inden for såler til fodtøj.

Så når du leder efter såler til sikkerhedssko, så stil dig selv nogle spørgsmål angående arbejdsmiljø, område, funktion og godkendelser. I bedste fald kan det redde dig fra skader og bøder.

Du gør klogt i at opprioritere din opmærksomhed til fodtøjet. Gør dig selv en tjeneste og fokuser på en sål, der gør noget godt for dig og din komfort, når du skal arbejde. Det er trods alt 8-10 timer hver eneste dag, og dine fødder skal holde hele livet. Start nedefra, for det er alligevel der, problemerne også vil starte efterhånden.

Få den bedste vejledning hos Stennevad
Du kan altid komme forbi Esbjerg ved lejlighed. Her i Esbjerg kan vi finde ud af, hvilken indlægssål, der passer bedst til dig og dine sko.

Vi kommer også gerne forbi, hvis du og dine kolleger ønsker det. Vi kan hurtigt gøre det mere behageligt for jeres fødder.

Ring til vores konsulent i jeres område og aftal nærmere.

keyboard_arrow_up