Skovle

Her finder du skovle i god kvalitet. Disse er uundværlige på mange arbejdspladser. De gør rengørring og oprydning meget lettere. På denne sider finder du billige skovle og spader i en god kvalitet.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Køb spader og skovle i høj kvalitet til lave priser

En skovl er et brugbart redskab til rengøring, her kan du få en god skovl til billige penge. Vi er slet ikke i tvivl om, at Skovlen skal være en del af vores sortiment. En graveskovl til brug inden for brancher som byggeri, industri og service. Der er brug for skovle alle steder. Det er jo et velkendt fænomen, at skovlene har været med til at forme vores moderne civilisation.

Skal der graves huller, så er der brug for spader og skovle af den bedste kvalitet. Vi har blandt andet Hero skovle. Et traditionelt graveværktøj med træskaft til hurtig omfordeling af grus, jord eller sand.

En skovl til vejarbejde er uerstattelig og livsvigtig for de fleste ansat i en entreprenørvirksomhed, der har med anlægsarbejde og byggeri at gøre.

Inden for mange brancher har minigraveren taget over for den mere manuelle skovls arbejde. Men når det gælder om præcision og mere detaljeret gravearbejde, er der ingen ligemand for den gode gamle graveskovl.

Gør dit arbejde mere effektivt med den rigtige skovl

Det er som sagt alle brancher, der har skovlen i sit repertoire. Landbrug, brand og redning samt gartnervirksomhed.

Den uomtvistelige konklusion må være, at begrebet skovl har været til i mange år, fordi det er så alsidigt redskab.

Den gør altid gravearbejdet hurtigere end hvis vi skulle udføre det med de bare næver. Den bedste skovl er den, der bliver ført af en person, der er vant til at bruge en skovl til at grave med.

Som regel består en skovl af et træskaft, hvorpå der er sat en stålskovl med et beslag. Nogle skovle kan fås med træderør, da dette er mere skånsomt for fødder og fodtøj, når vi skal grave. Når mureren blander sin mørtel, er det med en traditionel skovl til beton og sand.

Uden skovle var der helle blevet gravet så mange skyttegrave. Der er ingen tvivl om, at en skovl letter arbejdet for dig, når du skal grave i jorden eller i sand for den sags skyld.

I kundeservice hjælper Stennevad dig og kollegerne frem til den rette løsning, så I hurtigt kan få udstyret på plads. Der er næsten altid et pakketilbud på en skovl og en kost. Men giv lyd eller kig forbi, så hjælper vi jer, hvis vores hjemmeside ikke kan skovle noget frem til jer.

keyboard_arrow_up