Arbejds­handsker

Dine hænder er noget af det vigtigste i dit arbejde, og derfor er det vigtigt at du passer godt på dem. Når du skal have arbejdshandsker, er Stennevad din oplagte samarbejdspartner. Du finder alt fra montagehandsker og svejsehandsker til vinter arbejdshandsker og engangshandsker beregnet til kemi. Vi fører kort sagt arbejdshandsker til alle arbejdssituationer.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17

...

Arbejdshandsker til alle arbejdssituationer

Dine hænder er noget af det vigtigste i dit arbejde og uden for arbejdet, så det vil altid være en god idé at passe godt på dem. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af både korte og lange arbejdshandsker, så du kan sikre dine hænder til enhver arbejdsopgave på arbejdspladsen.

Du finder alt fra kemihandsker og skærehandsker til montagehandsker og svejsehandsker i materialer som f.eks. læder, latex, skind eller polyester. Vinter arbejdshandsker og dot handsker er ligeledes en del af vores brede sortiment. Vi er lagerførende på de fleste handsker, så du undgår unødig ventetid.

 

Handsker til ethvert formål

Kemi er alle steder i vores hverdag – også på arbejdspladsen. Du har sikkert en eller flere arbejdsopgaver, hvor du og dine kollegers hænder er i direkte kontakt med olier, stærke rengøringsmidler eller produktionsmidler. Her er det rigtigt vigtigt at vælge en arbejdshandske, der faktisk er egnet til omgang med kemi. Med Stennevad og vores brede udvalg fra Ansell, er dine hænders sikkerhed på plads.

Derfor er arbejdshandsker en nødvendighed

Arbejder du et sted, hvor dine hænder er ekstra udsatte? I så fald er arbejdshandsker en nødvendighed, så du undgår at komme til skade med dine fingre og hænder.

Arbejdsskader på fingre og hænder er nogle af de mest hyppigste skader, og nogle af dem kan let undgås, hvis du bruger arbejdshandsker. En enkelt snitskade kan i værste tilfælde koste mange fraværsdage – og det er let at forebygge med den rigtige længde arbejdshandske. Den forkerte handske kan også være medvirkende til, at en mindre arbejdsskade bliver meget større.

Hos Stennevad hjælper vi dig gerne med viden og vejledning – også når det gælder arbejdshandsker. Vi har i de sidste mange årtier arbejdet målrettet med både vores egne arbejdshandsker, kendt under brandet by Stennevad, og den markedsførende producent af arbejdshandsker - Ansell. Det betyder, at du altid er sikker, når du køber dine arbejdshandsker hos Stennevad.

Vælg den rigtige arbejdshandske

Hos os finder du mange forskellige typer arbejdshandsker. Grunden til det er, at der ikke bare er én handske, som kan varetage og være "bedst" til alt.

Ligesom en handske skal passe din hånd, skal dine arbejdshandsker også matche opgaven, du står overfor. F.eks. kan en skærehæmmende arbejdshandske komme i klemme og forårsage store skader på hænder og fingre, hvis du samtidig håndterer en boremaskine.

Derfor har vi et bredt udvalg af arbejdshandsker, som f.eks. skærehæmmende handsker, med varierende styrke - fordi ikke alle opgaver kræver den samme beskyttelse.

Alle typer arbejdshandsker er lavet til bestemte arbejdsopgaver og arbejdssituationer. Lange arbejdshandsker bliver typisk brugt, når dine arme og underarme kan være i risiko for at komme i kontakt med kemikalier. Omvendt er korte arbejdshandsker mest brugt til præcisionsopgaver til anvendelsesområder med slid, eller hvor lange arbejdshandsker kan komme i vejen for dit arbejde.

keyboard_arrow_up