Skræddersyet sikkerhedsaftale

Når det gælder arbejdssikkerheden for dig, dine kolleger, og dine medarbejdere så sælger vi jer ikke bare en færdig kasseløsning. Igennem tiderne har vi udviklet vores koncept og viden løbende, derfor tilbyder vi jer en helt igennem skræddersyet sikkerhedsaftale på alt indenfor personlig sikkerhed, arbejdsudstyr og arbejdsmiljø produkter. Du får tildelt din helt egen personlige rådgiver, der sætter sig ind i din virksomhed og dine behov. I udarbejder sikkerhedsaftalen i fællesskab, og sætter mål og forventninger for aftalens varighed. Din skræddersyede sikkerhedsaftale er din sikkerhed for at have den bedste arbejdssikkerhed, og de bedste priser. Det er også din sikkerhed for, at vi har alt på lager som du har behov for.

Udfyld felterne herunder og kom sikkert igang allerede idag!

Opdateret viden om arbejdssikkerhed

Du ved hvor hurtigt tingene går i dagens verden, der er knap nok til at lære en brøkdel af de ting vi gerne vil. Derfor er et væsentligt punkt ved sikkerhedsaftalen, at du bliver løbende opdateret af din personlige rådgiver. Det gælder både nyt indenfor personlige værnemidler og personlig sikkerhed, men også nye regler og reglementer indenfor arbejdssikkerhed. Der udkommer også løbende nye vejledninger fra arbejdstilsynet, som lægger vejen for deres procedurer og kontroller. Med din personlige rådgiver er du altid sikker på at du ved alt det du har behov for at vide, og at du bruger rigtigt sikkerhedsudstyr, samt at du benytter det korrekt.

Din sikre samarbejdspartner

Siden vi startede ud i 1960 har det været vores vision, at være meget mere end bare en virksomhed der sælger varer - at redde dit liv med sikkerhed. Det kræver seriøsitet og viden omkring arbejdssikkerhed, omkring dig, dine kolleger, dine medarbejdere og din branche. Vores valg af leverandører og produkter indenfor både personlig sikkerhed, arbejdsudstyr og arbejdsmiljø produkter bærer præg af dette. Det samme gør vores egen linje af personlig sikkerhed - by Stennevad, der er produceret i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere og deres skræddersyede sikkerhedsaftaler.

keyboard_arrow_up