Sikkerhedsveste

Vi fører sikkerhedsveste i både klasse 2 & 3

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Øg din synlighed med sikkerhedsveste i høj kvalitet

Når du arbejder ved eller på vejen er en sikkerhedsvest en nødvendighed, sådan nogle kan du få her i højeste kvalitet til fornuftige priser. Hvis du er i tvivl omkring klasse 2 eller klasse 3 kravet på netop din arbejdsplads og arbejdsopgave så kontakt vores kundeservice.

Brugen og behovet for især en gul sikkerhedsvest er stødt stigende i Danmark, fordi kravene til synlighed på arbejdspladsen også bare stiger og stiger. Vi ser i Stennevad en tendens, der handler om voksende krav fra vores kunder, når det gælder kvalitet og rådgivning inden for Hiviz materialer som eksempelvis sikkerhhedsveste og trafikveste, der skal leve fuldstændigt op til den gældende lovgivning.

Regler og retningslinjer ved brug af sikkerhedsveste

Når det gælder synlighed, så er det EN20471, der i dag er retningslinjen fra EU og dermed Danmark. Vi kan føre dig og kollegerne helt ind i, hvad standarden betyder i praksis, så I får det optimale setup til jeres behov og arbejdsgaver.

En trafikvest er som udgangspunkt en god ting at have i sin bil, hvis man lige pludselig skal bevæge sig rundt i en ulykkessituation på befærdet vej. I mange af vores nabolande er trafikvesten faktisk et lovkrav som obligatorisk udstyr til bilen.

Kontakt Stennevad i dag og få råd og vejledning til sikkerhed

Vi hjælper erhverv og private til at få adgang til de mest synlige veste på markedet. Gode fluorescerende farver som gul hiviz og orange hiviz med og uden ærmer alt efter klassen på sikkerhedsvesten. Og det samme som reflekserne skal være i topklasse for at være af den bedste kvalitet ude i virkeligheden, så din synlighed i trafikken er optimal.

Vores tilgang til din synlighed er enkel. Det handler om dit liv og din førlighed. Du skal jo gerne kunne komme hjem til familien til fyraften hver dag uden undtagelser. Vi redder dit live med sikkerhed og i det her tilfælde betyder det, at vi hjælper dig med at gøre opmærksom på dig selv, når trafikanter, maskinførere og lignende arbejdere skal kunne se dig tydeligt i alle slags vejrforhold og arbejdsforhold, hvor en sikkerhedsvest kan gøre forskellen.

keyboard_arrow_up