Tilbehør

Her finder du tilbehør til åndedrætsværn, såsom ansigtstætning og batterier. Tilbehør kan hjælpe dig med at få mest ud af dine åndedrætsmasker. Derudover kan du med det rette tilbehør forlænge levetiden og derfor spare en masse penge. Har du spørgsmål til tilbehør til åndedrætsværn, er du altid velkommen til at kontakte os.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

...

Åndedrætsværnets tilstand er livsvigtig

Vi fører mange slags tilbehør og reservedele til åndedrætsværn. Det er meget vigtigt at ens sikkerhedsudstyr altid er i tip top stand, der kan vi hjælpe dig med vores mangeårige erfaring. Vi mener i Stennevad, at du med den rette viden om vedligeholdelse af dit udstyr kan forlænge levetiden betydeligt og dermed spare en god mængde penge. Og nogle gange kan det være nødvendigt med ekstra tilbehør i form af beklædning eller andre luftslanger, opbevaringsmuligheder, fordi en ny arbejdsopgave er opstået.

Få tilbehør til åndedrætsværn fra de bedste mærker.
Både 3M og Sundstrøm tænker meget i tilbehør til allerede eksisterende produkter for at imødekomme kunders ønsker om længere levetid på åndedrætsværn.

Søger du derimod et åndedrætsværn, finder du blandt andet åndedrætsværn fra 3M som hel- og halvmaske, støvmaske, turbodrevet samt dertilhørende tilbehør og reservedele i vores sortiment.

Du kommer lang med renseservietter og en opbevaringsboks, så du kan skærme rengjorte produkter i et mørkt, tørt og lufttæt miljø, der alt sammen sløver ældningsprocessen generelt.

Hvad enten det er friskluftmaske eller støvmasker, så kan vi vejlede til den mest optimale udnyttelse af alle personlige værnemidler. Og her er tilbehøret en vigtig spiller i forhold til åndedrætsværn. For hvad hjælper en beskidt sikkerhedsmaske med en mørnet gummitætning? Ingenting.

Den endelig slutning på en udfordring med at holde dit sikkerhedsudstyr opdateret. Dit tilbehør skal være let tilgængeligt og følge til din dør af den rette rådgivning.

Kontakt Stennevad og skræddersy din løsning

I Stennevad kundeservice får vi hver dag mange henvendelser, der handler om tilbehør til hovedprodukter, fordi vores kunder ved, at kvalitetsudstyr kan vedligeholdes med det rigtige udstyr og adgang til flere ting.

Så om det er North Compact Air, 3M Adflo, Sundstrøm SR 500 eller en Cleanspace maske. Vi har tilbehør og accessories, der kan holde dig kørende langt længere end beregnet.

Vores kolleger i kundeservice og på de danske veje er trænet til at imødekomme alle forespørgsler, store som små. Et krav fra en handelsvirksomhed, der sætter kunder og produktviden højest.

Så give os et praj. Vi er klar til at redde dit live med sikkerhed.

keyboard_arrow_up