Wipes

Her finder du wipes til mange formål. På denne sider finder du nemlig et udvalg af forskellige wipes fra Plum, så du har let adgang til rengøring af hænder. Løbende rengøring af ens hænder forbedrer hygiejnen og derved sikkerheden. Se udvalget af wipes på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Sørg for den bedste hygiejne med de rigtige tørreservietter

Sammen med Plum er vi med helt fremme, når det gælder wipes eller tørreservietter til rengøring og afvaskning af overflader samt hænder og anden hud. Med stærke produkter som Plum Wipes All-Purpose, Hand&Tool og Heavy-Duty er du som arbejder dækket utroligt godt ind med hensyn til rengøring og aftørring af forskellige ting og dig selv.

De let anvendelige spande er lukkede for indtrængende snavs og meget lette at få klude ud af. Disse indeholder et stort antal klude, nok til mange rengøringsopgaver. Dine tørreservietter er selvfølgelig til engangsbrug for at opretholde den bedste hygiejne etik omkring rengøring og sanitet. Vi er sikre på, at du og kollegerne får den bedste løsning med en udvalgt tørreserviet. Så når du ikke har nem adgang til vand og sæbe, så tænk Wipes fra Plum.

Ydermere har Plum også udviklet en hel desinfektionslinje kaldet WipeClean. Her får du tørreservietter med ethanol, så du hurtigt og effektivt kan aftørre og desinficere overflader og hænder i en fart.

WipeCare er aftørring uden ethanol til plejeopgaver, der har med mennesker at gøre.

Få den rigtige rådgivning og ekspertise til valg af wipes
I Stennevad velkommer vi den enkle og lettilgængelige ekstra hygiejne, der er i et aftørringsprodukt. Den nemme brugbarhed gør dig og dine kolleger i stand til at nedbringe smittefarer og infektionsrisici maksimalt uden at tænke videre over det.

Du tager bare engangskluden og tørrer. Lettere kan det da ikke blive?

Vores samfund er indrettet til at skulle fungere maksimalt uden smitte og sygdom. Vi kommer alle tættere på det mål, hvis vi tænker os bare en lille smule om i forhold til at bruge lidt aftørring, når vi har været ude i det offentlige rum, hvor håndtag, gelændere, håndtryk og håndredskaber ofte kræver lidt venlig og hurtig desinficerende og rengørende aftørring med en tørreserviet også kaldet Wipes.

Vi redder dit liv med sikkerhed og rådgivning i, hvordan du passer på dig selv ude i den virkelige verden.

keyboard_arrow_up