Petzl

Petzl er indbegrebet af kvalitet, erfaring og popularitet, når snakken falder på faldsikringsprodukter og klatreudstyr samt lygter og lignende. Kunder ved og vi i Stennevad ved det.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10

...

Petzl

Gennem adskillige år er brancher som faldsikring og industriel klatring taget på en decideret himmelflugt med hensyn til efterspørgsel og produktudvikling. En tendens de tager seriøst hos Petzl i Frankrig. Med en innovation og en mentalitet, der udstråler med på beatet, fører Petzl faldsikringsudstyr og lignende ind i fremtiden. Det er vi klar over, da vi har en åben og hyppig dialog med dig og alle vores andre kunder. Derfor er vi Petzl Expert udnævnt af Petzl i Danmark, fordi vi ved, hvad det drejer sig om, når du og kollegerne har brug for gear i en fart.

Når vi taler faldsikring og industriel klatring, så skal du og kollegerne aldrig bare nøjes med udstyr. Det handler om jeres liv og førlighed, så I skal have det bedste udstyr, den bedste service med alt hvad der hører til af rådgivning, certificering og tests. Vores folk er erfarne inden for salg og service af Petzl udstyr, da de hver dag står med opgaver, der kræver viden og knowhow omkring faldsikringsprodukter og de regler, der gælder på området.

Start derfor med Petzl, for så er produktdelen på plads. Samtidigt kan vi altid spore delene hele vejen med vores og Petzls eget datastyringssystem. Historik på gear er vigtigt i dag, hvis det utænkelige alligevel skulle gå hen og ske.

Arbejds- og sikkerhedsudstyr som eksempelvis pandelamper, sikkerhedshjelme og klatreudstyr er blandt high-end produkterne hos Petzl.

Petzl pandelamper har været i konstant udvikling i over 30 år. Nye teknologier har gjort det muligt for Petzl at opfinde og designe pandelamper, der er stadig mere kraftfulde, mere lette og mere tilpasset professionelle. De er holdbare og kraftfulde og er designet til intensiv brug. Det kompakte og lette håndfri belysningsløsning er designet til fagfolk, der lejlighedsvis udfører arbejde i mørke.

Sikkerhedshjelme, der er vigtige for arbejde i højden og visse industrielle aktiviteter, giver brugeren effektiv beskyttelse mod faldende genstande, eller hvis personen selv falder ned.

Tag endelig fat på os i kundeservice, når behovet for sikkerhed opstår. Vi er altid til rådighed, når tingene skal gå stærkt som de så ofte skal i nogle brancher.

Petzl og Stennevad fortsætter samarbejdet fremover, så du kan være sikker og hurtigt komme til produkter som Petzl Pixa, Avao Bod, Asap og Vertex ST.

Vi velkommer alle, der går op i kvalitet, for det er den afgørende faktor inden for personlig arbejdssikkerhed, når alt kommer til alt.

keyboard_arrow_up