Rengøringsmidler

Her finder du gode rengøringsmidler. Rengøringen bliver kun ordentlig med de rigtige rengøringsmidler. Hos Stennevad forhandler vi et udvalg af effektive og miljøvenlige midler til rengøring. Se vores brede udvalg på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Skånsomme og miljørigtige rengøringsmidler

Det kan være svært at finde det rigtige rengøringsmiddel der både er effektivt, men også skånsomt mod dine hænder. Hos os finder du kun rengøringsmidler af høj kaliber, som både sikre en god rengøring og en skånsomhed mod dig og miljøjet.

Et universal rengøringsmiddel, der får dig næsten hele vejen med hensyn til rengøring er Plum Assoren. En drøj makker til næsten alle udfordringer inden for snavs og skidt. I samarbejde med danske Plum har vi sikret os adgang til rengøringsprodukter, der erstatter de fleste andre. Miljøvenligt, kraftigt i brug og uden lugt og skadelige virkninger så længe det selvfølgelig bruges med omtanke.

Find det bedste rengøringsmiddel i Plum Assoren

Plum Assoren kommer med det bedste generalieblad i form af veldokumenteret dokumentation og moderne datablade, samt brugsanvisninger der er til at forstå. Det her er alle virksomheders universal rengøringsmiddel. Hvad enten det er til produktion, lager eller offentlig institution. Denne rengøringsløsning er til alle opgaver.

Som Plum selv siger om deres vidundermiddel: "Effektivt og biologisk nedbrydeligt affedtnings- og rengøringsmiddel" Plum Assoren er ideel til eksempelvis værkstedsrengøring, motor- og maskinrengøring, rengøring på boreplatforme, tog- og skibsrengøring, rengøring i grafiske industrier, fødevareindustrier samt almindelig rengøring af gulve, vægge og inventar og lignende. Mulighederne er mange med de rigtige rengøringsprodukter.

Effektiv rengørring til private og profesionelle

I Stennevad leverer vi alt til private og professionelle, der er trætte af for dårligt udstyr og rengøringsmidler, der lugter mere end de rengør. Vi gør op med det hele og sender Assoren rengøringsmidlet din og dine kollegers vej. Prøv det af næste gang, der står rengøring på programmet. I bliver ikke skuffede. Vores erfaringer med universal rengøringsmiddel som Assoren er udelukkende positive fra kunder, der bruger midlet jævnligt til at gøre rent med.

I Kundeservice sidder vi klar til at hjælpe alle med behov for personlig arbejdssikkerhed i form af miljøvenlige rengøringsartikler, der ikke skader dig, men stadigvæk får jobbet udført selv om det måske ikke ser ud så meget på overfladen. Assoren giver al snavs tørt på.

keyboard_arrow_up