Ansell

Arbejdshandsker med kvalitet og information i verdensklasse.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

Ansell

Innovation og godkendte produkter kendetegner handskeproducenten Ansell. Stennevad er ældste Ansell samarbejdspartner i Danmark. Vi har altid sat en ære i at samarbejde med leverandører, der går lige så meget op i produkters kvalitet og dokumentation som vi selv. Derfor har det gennem mere end 35 år været en selvfølgelighed at gøre forretninger med Ansell. Velkendte modeller som Hyflex, Hycron, Easyflex og Alphatec for ikke at sige Solvex. Disse er blot nogle få af et kæmpe repertoire inden for kategori 2 og 3 handsker til industrien. Det fornuftige ved at vælge Ansell handsker er at du altid får hele pakken inden for mærkning, dokumentation og testresultater.

Dansk historik med især Hycron og Solvex taler for sig selv, da Ansell var med til at introducere kemikaliehandsker og dyppede handsker på det danske marked. Så hvis prisen ikke absolut skal være den laveste, så anbefaler vi dig og kollegerne at prøve Ansell af, fordi kvaliteten altid er i top. De kender deres fokusområde til fingerspidserne. Der står arbejdshandsker på det hele, når det handler om Ansell.

Vi taler om eksperten i gennemtrængningstider for kemikalier, når forskellige handsker skal håndtere kemikalierne. Ansell har gennemført alle slags tests, der kan indikere, hvilken kemikaliehandske, du skal brug for hensigtsmæssig og mest mulig beskyttelse, når du og kollegerne arbejder med farlige stoffer og kemi.

En åben dialog mellem kunden og os sikrer fortsat øverste kvalitet inden for personlig arbejdssikkerhed. Ansell bakker op hele vejen omkring vores service af og rådgivning om handskebrug i både arbejdsrelaterede udfordringer og ikke arbejdsrelaterede situationer.

Støder du på et krav om handsker godkendt efter EN374, så tag et kig på, hvd Stennevad og Ansell kan gøre for din virksomhed. I bedste fald kan det være med til at minimere udgifter og sygefravær. Det handler altid om samarbejde og info omkring produkter og arbejdsopgavers udførelse.

Ansell er din løsning.

keyboard_arrow_up