Værktøjssikring

Beskyt dine kolleger på jorden mod faldende værktøj. Med værktøjssikring beskytter du ikke bare dig selv, men også andre i nærheden. Hos Stennevad har vi forskellige typer af værktøjssikring, så du altid kan sikre dit værktøj bedst muligt.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

...

Beskyt dine kolleger på jorden mod faldende værktøj

Her finder du mange typer faldsikring til værktøjssikring, fordi ikke kun personer kan falde ned fra højden. Hvis du for eksempel taber en hammer fra 4. sal kan have livsfarlige følger for dine kolleger på jorden. Beskyt derfor mod det med den rette værktøjssikring, der sikrer at du kan bruge dit værktøj på bedste vis samtidig med at sikkerheden er på højeste plan.

Sikre dit værktøj med faldsikring fra 3M

3M Sala er med helt fremme, når der skal udtænkes nye smarte måder til værktøjssikring. Vi er afhængig af værktøj og hjælpemidler på arbejdet. Men disse skal forblive et aktiv for dig i stedet for at gøre nogen passiv under dig. En tabt mobil eller en skruetrækker kan være livsfarlig for en person, der tilfældigvis står uheldigt placeret.

Både med med og uden hjelm. Udfaldet kan være det sammen. Betydelige skader, der måske aldrig kan udbedres. I værste fald med døden til følge. Tabt værktøj er et betydeligt sikkerhedsproblem på de danske arbejdspladser. Stennevad stiller sig på tværs og siger NEJ.

Beskyt dine kollegaer med det rigtige værktøjssikring

Med den rigtige tilgang kan vi undgå faldende værktøj fuldstændigt. Hvis bare vi tænker sikring af vores værktøj ind i vores personlige værnemidler, så bliver sikringen en naturlig del af vores hverdag. Alt værktøj kan du sikre. Desuden er der også taskeløsninger til reservedele, søm, skruer og lignende byggematerialer, der heller ikke er rare at stifte bekendtskab med, når de kommer blæsende fra ottende sal.

Fall protection for tools hedder Salas program for denne type sikring. Vi er ikke i tvivl. Når vi sammen med dig finder frem til dine arbejdsopgaver og dit værktøj, så er der en udvej for 100 % sikkert tool miljø, når du både skal iføre dig selv og dit grej faldsikring.

Vi er 3M Sala forhandlere og ved, hvad der ofte kræves på byggepladser. Kravene bliver kun højere. Vi kender regler og lovgivning, så du kan hjælpes i mål af vores kundeservice og konsulenter, har mange års erfaring inden for industri, offshore, byggeri og engros samt detail.

Du ringer bare, Stennevad er klar.

keyboard_arrow_up