Huer & strømper

Her finder du huer & strømper, samt halsedisser i god kvalitet. Det er vigtigt at holde hovedet og fødderne varme på de kolde dage. Dette betyder forbedret koncentration, som øger sikkerheden. Se udvalget på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Hold varmen med hue og arbejdssokker

Det er vigtigt at holde hovedet varmt om vinteren, her finder du huer til formålet. Det samme gælder fødderne der hverken må fryse eller svede, derfor kan du her finde vores specielle sokker der sikrer at dine tæer og fødder har de bedste arbejdsforhold.

Blandt andet vores NS termostrømper, der til billige penge kan sikre god og økonomisk komfort til dine fødder. Der er ingen tvivl, når du skal have det godt på arbejdet. Dine fødder skal være tørre og varme. Hvordan holder de sig det gennem en hel arbejdsdag? Arbejdssokker vil suge fodsved. Og vi sveder i gennemsnit over 1 deciliter pr fod pr dag. Det bedste vi kan gøre for at optimere på komforten. Vi skal selvfølgelig have et eller to par skiftesokker med på job hver dag. Gå aldrig ned på tørre arbejdssokker. I Stennevad fører vi modellen, der er tilpas god og billig, så du kan bruge mange termostrømper af denne slags.

Se vores udvalg af halsedisser fra Buff

Når så fødderne er sikret, så kommer turen til hovedet, hvor det meste af vores kropsvarme udskilles. Her burde du måske kigge lidt på vores udvalg fra Buff. Med en Buff halsedisse, en såkaldt halskrave, kan du hurtigt dække ansigt og hoved af på op til flere måder. Her er der nemlig tale om alsidige halsedisse mænd damer løsning, hvor fleksibilitet tillader bruger frihed til at vælge ekstra udstyr som sikkerhedshjelm eller ansigtsskærm. Som udgangspunkt passer en halsedisse voksen også børn som hue, så det er bare med at komme i gang med at se alle mulighederne, der er med Buff på sidelinjen. Fleece halsedisse uld, uldfrotte.

Kontakt Stennevad og få vejledning til huer, sokker og halsedisser

I Stennevad ved vores konsulenter også en eller flere ting om halsedisser og køb af halskraver. Dit Buff halsedisse tilbud starter hos dem eller kundeservice i Safe House, hvor du kan komme ind direkte fra gaden og vælge den Buff, der passer præcist til de udfordringer, du står over for i løbet af en arbejdsdag. Vores erfaring med personligt sikkerhedsudstyr strækker sig over 55 år. Vi ved, hvad vi har med at gøre, når vi siger, at vi redder dit live med sikkerhed.

keyboard_arrow_up