Aktive høreværn

Aktive høreværn lukker al støj ude, men al tale ind. Dette er med til at øge sikkerheden, men også forbedre kommunikationen på arbejdspladsen. Her finder du både større og mindre høreværn, men som alle sørger for, at beskytte dig mod den skadelige støj.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Aktive høreværn der forbedrer kommunikationen

Du har sikkert hørt om jagthøreværn, høreværn der kun dæmper lyden fra skuddene. Dette er fordi, at det er aktive høreværn. Princippet er det samme i vores aktive høreværn, disse er bare lavet til industrien, så kan du dæmpe al maskinel støj m.m. og stadig høre folk tale eller trucken dytte for at advare dig.

Den irrelevante baggrundsstøj bliver let og ret intelligent sorteret fra, så dit høreværn yder dig den optimale sikkerhed, du kan forestille dig i forbindelse med et høreværn, der dæmper støjen selektivt. Ikke nok med, at du får et støjreducerende høreværn. Du får et værnemiddel, der kan sortere i lydens relevans. Ret smart, ikke?

Find de bedste elektroniske høreværn fra de populære mærker
Uanset om det er bøjlehøreværn eller om det er høreværn til hjelm, så kan Stennevad sammen med 3M Peltor finde nogle ret gode produkter passende til dit behov.

Med mærker som Protac, Alert og Sporttac er vi ret godt dækket ind i forbindelse med de aktive høreværn. Alle disse er tilpasset bestemte målgrupper, så de opfylder flest mulige behov de rigtige steder. Et elektronisk høreværn bringer bare lidt mere til puljen end de traditionelle modeller.

Det kan være du arbejder i en produktion med ekstrem meget maskinstøj, men hvor der samtidigt er brug for at kolleger skal kunne kommunikere. Her slår de aktive høreværn bedre til.

Brug Stennevads ekspertise til valg af de rigtige høreværn

Med mere end 50 års erfaring inden for personligt sikkerhedsudstyr til arbejdssikkerhed ved vi i Stennevad, hvordan vores kunder skal serviceres. De har brug for kvalitet serveret med en god portion viden og knowhow. Derfor er vi altid klar med at finde frem til de bedste sikkerhedsmæssige omstændigheder for dig og dine kolleger på jeres arbejdsplads. Der er ingen udfordring, der er ens. Men vi ved, hvor meget arbejdssikkerheden betyder og vi går aldrig på kompromis med rådgivning og relevante sikkerhedsløsninger til vores kunder. Vi er altid parat til at redde dit med sikkerhed.

Så giv os et kald, hvis du er sikkerhedsmæssigt udfordret med støjproblemer på dit arbejde.

keyboard_arrow_up