Høreværn

Når det gælder høreværn, har vi sørget for et bredt udvalg, så vi kan vide os sikker i, at have et par, der passer til både dig og dine kollegaer. Hos os finder du alt fra ørepropper til høreværn med eller uden bluetooth, DAB eller radio.

Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål eller mangler vejledning til dit valg af høreværn.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

...

Høreværn

Dine ører er noget af det vigtigste i kommunikationen på din arbejdsplads og uden for arbejdet. Aldrig gå på kompromis med høreværnets kvalitet og ydeevne, da det i værste fald kan forårsage nedsat hørelse, tinnitus eller døvhed, som vil følge dig resten af livet.

For sikkerhedens skyld, har vi samlet et bredt udvalg af høreværn til enhver arbejdssituation. På den måde kan du vide dig sikker i dit arbejde og på din arbejdsplads, når du vælger høreværn fra Stennevad. Du finder høreværn med og uden bluetooth, radio og DAB samt aktive, passive eller elektroniske høreværn – alle med høj komfort og behagelighed.

Hos Stennevad sørger vi altid for at følge med i udviklingen inden for vores produktsortiment. Du vil på den måde altid blive mødt med de mest effektive og moderne løsninger, der passer bedst til dig og arbejdsopgaven – og som samtidig opfylder alle krav og regler. Vi sætter ingen begrænsninger når det kommer til dig og dine kollegaer.

Forstå dit behov – og find det helt rigtige høreværn

Høreværn er – ligesom alt andet PPE (Personal Protective Equipment) – personligt udstyr. Det betyder, at du skal have den løsning, der passer bedst til dig og dine specifikke udfordringer, du møder i løbet af arbejdsdagen. Dæmpning, pasform og design er alle vigtige faktorer, der spiller ind i dit valg af høreværn.

I alle dæmpningsmiljøer er der risici for at over- eller underbeskytte. Sørg altid for at høreværnet lever op til de pågældende krav, uden at høreværnet overbeskytter til den enkelte arbejdssituation.

Du bør vide, hvornår man skal bruge høreværn og hvor meget støj, der er i forbindelse med arbejdsopgaven. Altid dæmp ned til omkring 80 decibel (dB), da overdæmpning er uhensigtsmæssigt. Overdæmpning kan nemlig i værste fald afstedkomme farlige situationer grundet manglende evne til at høre vigtige lydsignaler, som kommer ind samme sted, som den ødelæggende støj, der skal sorteres fra.

Høreværn med bluetooth, radio eller DAB

Dit arbejde bliver mange gange sjovere, når du kan lytte til selvvalgt musik eller radio samtidig. Høreværn med bluetooth, radio eller DAB giver dig denne mulighed.

Bluetooth gør det muligt at tilslutte din mobiltelefon, således du kan høre musik, podcasts eller andet fra din mobiltelefon.

 

Passer høreværnene til en hjelm/sikkerhedshjelm?

De fleste høreværn, vi har i sortiment, fås i en bøjle eller hjelm variant, der passer til din hjelm eller sikkerhedshjelm. Se f.eks. Protac 3 fra 3M, der samtidig giver mulighed for tilslutning af din mobiltelefon, så du kan lytte til selvvalgt musik eller podcasts.

 

Fås de med mikrofon?

Ja, det er muligt. Mange af modellerne i vores sortiment fås med støjreducerende mikrofon eller bommikrofon, som forbedrer lyden ved kommunikation. Se f.eks. Sync Wireless Electo fra Honeywell, som ligeledes har indbygget FM radio.

Er bluetooth, radio eller DAB en mulighed?

Ja, alle tre er mulige – enten hver for sig eller som kombination. Nogle giver endda mulighed for, at du kan lytte til musik fra din mobil. Se f.eks. Worktunes Pro fra 3M, som også passer din til hjelm og sikkerhedshjelm.

 

Er du i tvivl?

Vi ved, der er meget at tage stilling til, når du skal vælge det helt rigtige høreværn. Hvad enten du søger høreværn til hjelm, kontorbrug, jagt og skydning eller andet, sørger vi for, at du og dine kollegaer altid kommer sikkert i mål – hver eneste dag.

Uanset hvilken arbejdsopgave, du står overfor, er vi altid klar til at hjælpe dig videre. Fortæl os om din arbejdsdag og vi kan finde den mest effektive måde at beskytte dig og dine kollegaer på.

Har du spørgsmål til høreværn eller brug for råd og vejledning, kan du altid få professionel rådgivning fra vores konsulenter.

keyboard_arrow_up