Høreværn

Når det gælder høreværn har vi et bredt udvalg, som du kan se herunder. Her finder du alt fra ørepropper og høreværn med radio. Vores udvalg og bredt og vi har helt sikkert noget som passer til dig og dine kollegaer. Hos Stennevad står vi naturligvis altid til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål til nogle af vores høreværn.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Høreværn

Dine ører er noget af det vigtigste i kommunikationen på din arbejdsplads og uden for arbejdet. Gå aldrig på kompromis med høreværnets kvalitet og ydeevne, da det i værste fald kan forårsage nedsat hørelse, tinnitus eller døvhed, som vil følge dig resten af livet.

Vi har samlet et bredt udvalg af høreværn til enhver arbejdssituation, så du kan vide dig sikker i dit arbejde og på arbejdsstedet. Du finder høreværn med og uden radio, bluetooth eller DAB samt aktive eller elektroniske høreværn med høj komfort.

Find det rette høreværn hos Stennevad

Høreværn er – ligesom alt andet PPE – personligt udstyr. Det betyder, du skal have den løsning, der passer dig bedst til dine specifikke udfordringer, du møder i løbet af arbejdsdagen. Dæmpning, pasform og design er alle vigtige faktorer, der spiller ind i dit valg af høreværn.

I alle dæmpningsmiljøer er risici for at over- eller underbeskytte. Sørg derfor altid for at høreværnet lever op til de pågældende krav, uden at høreværnet overbeskytter til den enkelte arbejdssituation.

Hvornår man skal bruge høreværn, afhænger af arbejdsstedet og hvor meget støj, der er i forbindelse med arbejdsopgaven. Du bør altid dæmpe ned til omkring 80 decibel, da overdæmpning også kan afstedkomme farlige situationer på grund af manglende evne til at høre vigtig ”støj”.

Hos Stennevad sørger vi altid for at følge med i udviklingen inden for bl.a. høreværn. På den måde er du sikker på altid blive mødt med de mest effektive og moderne løsninger, der passer til bedst til arbejdsopgaven og som opfylder alle krav og regler.

Vi har alle typer høreværn på lager

Uanset hvilken arbejdsopgave, du står over for, så har vi altid det rette høreværn til dig. Vi sørger for at dig og dine kolleger kommer sikkert i mål hver eneste dag – uanset arbejdsopgave.

Hvad enten du er jæger, entreprenør, kloakarbejder eller roadie, så har vi, hvad du behøver, for at virke optimalt i dit arbejde. Vi sætter ingen begrænsninger når det kommer til dig og dine behov – og ikke mindst din sikkerhed.

Fortæl os om din arbejdsdag og vi kan finde den mest effektive måde at beskytte dig som bruger. Det er sådan, at 100 % nedsættelse af din hørelse ikke er hensigtsmæssigt, da du så kan gå glip af vigtige lydsignaler, der kommer ind sammen med den ødelæggende støj, der skal sorteres fra.


Dertil findes der et hav af produkter, så du får det bedste. Elektroniske bøjlehøreværn, hjelmmonteret, DAB radiohøreværn, Bluetooth høreværn, avancerede ørepropper med elektroniske lyttefunktioner. Hvad enten du er jæger, entreprenør, kloakarbejder eller roadie. Vi ved, hvad du behøver for at virke optimalt i din hverdag.

Der kan nemlig overbeskyttes såvel som der kan underbeskyttes i pågældende dæmpningsmiljøer. Lad vores viden og ekspertise komme dig til gode hver gang. Her er du garanteret kvalitet og viden om arbejdssikkerhed.

Har du spørgsmål til regler for høreværn, eller blot har brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

keyboard_arrow_up