Grøn profil

I Stennevad anerkender vi vigtigheden af at tilpasse os strømningerne i markedet. Vores fleksibilitet og evne til at ændre på vores set up er, hvad der berettiger virksomheden til at drifte. Når fokus er rettet mod klima og miljø, så er det vores pligt at stræbe efter så grøn en profil som overhovedet muligt. En holdning vi arbejder med løbende. Nu er vi begyndt at indarbejde grønnere alternativer til vores personlige sikkerhedsudstyr. Uanset om det er arbejdshandsker, sikkerhedssko eller lignende. Genanvendt materiale vinder indpas. Herunder kan du se, vores bæredygtige værnemidler.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

...

Grøn profil

Bæredygtighed er vores ansvar

Vi tager vores ansvar for miljø og klima alvorligt og derfor skal vi altid afdække, hvilke alternativer vores kunder kan have, når de skal koncentrere sig om personlig arbejdssikkerhed. Flere af vores samarbejdspartnere er allerede i fuld gang med at få den grønne tanke ind i deres produkter. De anerkender ligesom os, at vores klode skal skånes for den voldsomme overbelastning, den udsættes for hvert eneste minut.

Miljøvenlige værnemidler

Vi siger ikke, at vi kan gabe over alt på én gang. Men vi er så småt i færd med at tage de allerførste skridt i en langt grønnere retning. Det kræver en forståelse fra alle parterne i processen. Fra producent til forbruger.

Her finder du et udvalg af grønne produkter, der er miljøvenlige. Læs eksempelvis ATG’s bæredygtigheds program for deres MaxiFlex handsker ved at klikke her. Det kan også være Ansell, der er dit foretrukne brand. Som ansvarlige moderne produktionsvirksomheder har Stennevads leverandører reelt set forpligtet sig til at levere på den grønne omstilling.

Fremtiden er grøn i Stennevad

For Stennevad handler det om at kunne levere et sikkerhedsprodukt, der lever op til kundens krav. Men det skal samtidigt leve op til skrappere og skrappere krav om bæredygtighed. Som en certificeret ISO 14001 virksomhed er vores rammer klare. FN´s verdensmål er, hvad virksomheden har som overordnet ledestjerne i rejsen mod den bæredygtige fremtid.

Du kan fange os på tlf. +45 75 144 000 eller sende os en mail på [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

keyboard_arrow_up