Flugthætter

Flugthætter og evakueringsmasker til når ulykken sker. Med disse masker beskytter du dig selv og dine kollegaer mod farlig røg ved brand eller mod kemikalier. Flugthætter og evakueringsmasker må man aldrig gå på kompromis med. Se vores udvalg på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Flugthætter når uheldet er ude

I forbindelse med ulykker er tiden en meget vigtig faktor, vores mangeårige erfaring og viden hjælper vores kunder i at være korrekt forberedt således at ulykker ikke opstår – eller at de i det mindste er korrekt udrustet til at håndtere alle slags hændelser. Vi forhandler flugthætter til brug i forbindelse med kemikalieulykker.

Det som regel aldrig flammerne, der slår folk ihjel, men røgen. Den læresætning eknder de flest voksne mennesker i dag. Og med den måd vi bygger på, stilles der højere og højere krav til, at vi kan klare os selv i en nødsituation. I andre lande er der eksempelvis krav til hoteller om, at deres gæster skal have adgang til flugthætter og evakueringsmasker samt lignende udstyr på alle værelser. Sådan er det desværre ikke i Danmark endnu, men mon ikke sikkerhedskravene bliver højere og højere ligesom mange nye byggeprojekter?

Flugthætter i høj kvalitet fra Sundstrøm og Honeywell

Se flugthætten fra Sundstrøm. Den er med filter og i to versioner. En til røg med kviksølv og til en uden. En forholdsvis økonomisk forsvarlig løsning for dig som kunde. Flugthætten køber dig tid, hvis du er et sted, hvor det kan være en udfordring at komme væk i en fart.

Honeywell har deres trykluftløsning Fenzy Bioscape - Her er du sikret decideret friskluftforsyning med en transportabel iltflaske. Evakueringsmasken er et produkt for i dag og til fremtidens selvhjulpne borgere, der tager nødsituationer og evakueringssituationer alvorligt og personligt.

Undgå umiddelbar røgforgiftning ved brand - tænk flugtmaske og evakueringsudstyr. Når det handler om førstehjælp og katastrofer, så skal du altid sikre dig selv, inden du tænker på at redde andre. Og her er åndedrætsværn og røgbeskyttelse en vital ting - i hvert fald i tilfælde af brand og eksplosioner, hvor der udvikles megen røg og afdampning.

Vi kan med vores erfaring rådgive og guide dig til den rette flugthætte, der passer til tænkte katastrofer ifølge dig og behovet, du skal opfylde. Vi er klar ved telefonen.

keyboard_arrow_up