Gulvskrubbere

Her finder du gulvskrubbere og håndskrabere i høj kvalitet. Disse er naturligvis nødvendige for at gøre ordentligt rent. Hos Stennevad har vi gulvskrubbere i forskellige størrelser og farver. Find den der passer til dig på denne side. 

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Find en gulvskrubbe i høj kvalitet hos Stennevad

En gulvskrubbe er et redskab der bare skal virke og ikke gå i stykker - kvaliteten skal altså være i orden. Det er lige netop det du får hos Stennevad. Gulvskrubber i høj kvalitet.

En gulvskrubbe har været en stor del af det danske rengøringsarsenal lige så længe som vi kan huske. Den stive korthårede kost er ideel til afvaskning og afskrubning, men også i kombination med gulvkluden er den en sikker vinder.

Vi har i Stennevad samarbejdet med danske Vikan gennem mange år.

 Her er de ikke i tvivl, når snakken falder på gulvskrubbe. En uundværlig følgesvend til mange forskellige rengøringsopgaver.

Gulvskrubber er som oftest produceret i træ og, eller plastik. Hvad der virker for dig og din virksomhed, ved du kun bedst selv. Men vi kan stille dig nogle enkle spørgsmål, hvis du nu alligevel skulle være i tvivl om, hvilket produkt der er bedst for dig. Gulvskrubben er din rengøringsmakker. Den hjælper til at få genstridigt snavs af gulve af sten, træ, linoleum, fliser og eller parket/pergo. Med det rette skaft er det en lille mængde skidt og snavs, der overhovedet kan undslippe, når gulvvasken virkelig går i gang.

Kontakt os i dag og få rådgivning til valg af den bedste gulvskrubbe

Vi har flere eksempler på kunder, der har et højt forbrug af gulvskrubber i deres logistik og produktion. Et højt krav til renlighed stiller et højt krav til rengøringsartiklerne som eksempelvis gulvskrubbe, gulvklud, universal rengøringsmiddel samt refills af samtlige produkter. Så her er det vigtigt at man får det absolut meste ud af både økonomi og funktionalitet. I kundeservice sidder vi klar til at hjælpe dig og kollegerne med en løsning, der er tilpasset jer og jeres behov. På denne måde kommer i igennem rengøringsopgaverne med den rette gulvskrubbe, som gør tingene lettere for jer samtidigt med, at I er sikret et produkt, der holder til jeres brug.

For os er rengøring en vigtig del af personlig arbejdssikkerhed. Med den rette omhu kan I trygt arbejde videre i rene omgivelser hver eneste dag. Vi redder dit liv med sikkerhed.

keyboard_arrow_up