Dispensere

Her finder du dispensere til sæber og cremer. Sørger du for at adgangen til håndsprit og håndsæbe er nem på arbejdspladsen, øger du sikkerheden. På denne side finder du et udvalg af dispensere til håndrens og hudpleje.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Nem adgang til håndsprit og håndsæbe med Plum dispenser

En dispenser skal være holdbar og driftssikker. Det er krav vi alle kan forholde os til. Derfor har Plum også et komplet program til alle deres produkter inden for hudpleje og håndhygiejne.

Hvad enten det er vægholdere til Plum Wipes eller en decideret sæbeautomat. Vi er helt klar over, at der stilles høje krav til medarbejderes hygiejne i dag rundt omkring i de danske virksomheder. Vi går derfor kun efter de allerbedste og mest clean løsninger til dig og dine kolleger.

Plum producerer og leverer et enkelt og tidløst design uden alt for mange kanter og indfald, hvor der kan gemme sig snavs.

Det bevirker, at rengøring af enheden forbliver nem og ukompliceret. I sidste ende handler det jo om at sikre arbejdspladsen og medarbejderne bedst muligt hele vejen.

Øg sikkerheden med den rigtige løsning til dispensere

Det altafgørende spørgsmål er altid, hvor hyppigt og hvor grundigt du skal desinficere og eller vaske hænderne. Vi gør det helt simpelt for dig. Vi ved, at Plum er dansk kvalitet både på dispenser området. Men også på området omkring, hvad vi fylder i disse dispensere til hygiejneprodukter, desinfektion og hudpleje. Det bliver ikke nemmere og mere klinisk for alle os uden for hospitaler og sygehuse.

Vi skal alle hjælpe hinanden med at holde smittefarer og infektionstal i skak. Det gør vi bedst muligt med dispenserløsninger, der er gennemtænkt og simpelt designet til hverdagsbrug og mange genopfyldninger refills.

Stennevad kundeservice og indkøb er i ugentlig kontakt med Plum om deres mange tilbud til private og offentlige virksomheder, hvor der alle steder er et stigende behov for et decideret hygiejnefokus, der er moderne og enkelt for medarbejderen, der hver eneste dag skal kunne holde fyraften og sikkert vende hjem til familien uden at være bange for at kunne hive alt muligt skrammel med hjem fra arbejdspladsen.

Vi redder dit liv med sikkerhed. Det handler i høj grad om daglig håndhygiejne i dispensere.

keyboard_arrow_up