FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor kan jeg ikke se mine priser?
For at du kan se dine priser på alle varerne, kræver det at du er logget ind på din bruger. Du logger ind på din bruger ved, at klikke/trykke på ikonet med personen øverst til højre på siden.

Hvad er koden til mit login?
Din kode er sikker og hemmelig (krypteret), vi kan derfor ikke se den og fortælle dig den. Hvis du har glemt din kode, kan du via login - øverst på siden til højre klikke/trykke på ikonet med personen, og derefter vælge glemt kode. Hvorefter du kan oprette en ny sikker kode, dette er også måden du løbende kan ændre din kode, hvis i har f.eks har en It-politik i jeres virksomhed mht. sikkerhed og udløb af koder. Dit login er dit eget, hvis i derfor er flere der skal købe ind på jeres skræddersyede sikkerhedsaftale, skal i have et login hver. Det samme er gældende ved ophør af medarbejdere, her skal i give os besked således at login også ophører.

Hvorfor kan jeg ikke vælge faktura som betaling?
Du kan kun betale med din skræddersyede sikkerhedsaftale hvis du er logget ind. Du logger ind ved at klikke/trykke på ikonet med personen øverst til højre på siden.

Hvornår modtager jeg mine varer?
Normalt afsender vi ordrer med lagervarer samme dag hvis du har bestilt før kl. 13:00 på hverdage, så modtager du dem indenfor 1-3 dage, hvis du har bestilt varer i restordre eller skaffevarer bliver du kontaktet omkring levering. Vi kan skaffe langt de fleste varer hjem på under en uge.

Hvornår trækker i pengene på mit kort?
Vi trækker pengene på dit kort når vi afsender din ordre. Vær opmærksom på at din bank vil reservere beløbet på dit kort - det bliver dog først trukket af os når vi afsender din ordre.

Hvordan kan jeg få rabat på varerne?
Som virksomhed, eller privat med et gentagende behov for arbejdssikkerhed, har du mulighed for at få en skræddersyet sikkerhedsaftale. Den kan du komme igang med her.

Hvornår har i åbent?
Vi har åbent man - tor 8-16, fre 8-15:30, derudover har du adgang til vores døgnåbne vagttlf. på 75 14 40 00.

Hvor lang tid tager det at skaffe varen hjem?
Skaffevarer har meget forskellige leveringstider, fra få dage til flere uger. Du kan derfor med fordel tage kontakt til os før du bestiller for at være sikker på at have varerne når du skal bruge dem. Dog kan vi skaffe langt de fleste varer hjem på en uge eller derunder, særligt de populære varer fra f.eks 3M, Honeywell, Sundström og Ansell.

Hvad er jeres småordreafgift?
Du kan frit købe lige det du har behov for, derfor har vi ikke nogen afgift. Tøv derfor ikke med at bestille det du har brug for, det mener vi ikke du skal straffes for.

Hvornår skal jeg senest bestille for afsending samme dag?
Hvis du bestiller før kl 13:00 afsender vi ordren samme dag, så har du i de fleste tilfælde varen leveret dagen efter på hverdage.

Hvilken farve er hiviz?
Hiviz, hivis, hi-viz eller hi-vis - kært barn har mange navne. Farven er omtrent hvad man vil kalde for limegrøn.

Hvilke høreværn passer til Kask hjelmen?
Du kan benytte alle høreværn der er beregnet til hjelme, da adaptoren er universal og derfor vil passe til dem alle.

Hvad er jeres minimumordre?
Arbejdssikkerhed handler om at være sikker, og om at have netop det du har brug for. Vi har derfor ikke nogen minimumsordre, eller minimumsbeløb du skal købe for. Vi har dog en fragtgrænse der hedder 2800 kr (gælder ej for forhandlere - her betales altid for fragt, med mindre andet er aftalt.) hvis du vil have GRATIS fragt. Det er for at holde omkostningerne og priserne lave. På varer såsom arbejdshandsker og filtre m.m. vil der dog være minimumskøb, det er for at følge pakningen og regler mht. opbevaring og dokumentation.

Hvilket filter skal jeg bruge?
Når du skal bruge åndedrætsværn, er det meget vigtigt at vælge det korrekte filter. Du kan læse mere i vores kommende guide til valg af filter. Vi ved det ikke er en simpel opgave, du kontakter os derfor altid ved enhver tvivl. Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig sikkert videre.

Hvilke arbejdshandsker skal jeg bruge?
Når du vil beskytte dine hænder, er der nogle ting du skal tænke på. Skal du altid bruge handskerne med højest beskyttelse? Nej! F.eks ved arbejde med motorsave og lignende må du absulet aldrig benytte handsker med høj skæremodstand. Det kan gøre mindre skader ekstreme, og i værste tilfælde koste livet. Under guides & viden finder du altid opdateret viden og guides med alt indenfor arbejdssikkerhed, personlige værnemidler og faldsikring. Hvis du stadig er i tvivl så kontakter du bare din personlige rådgiver eller kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig sikkert videre i dit arbejde.

Hvilken farve sikkerhedsvest er bedst?
Om du skal bruge den grønne, eller den orange sikkerhedsvest afhænger af flere ting. Den ene eller anden farve kan være et krav i din virksomhed og arbejde, det kan være et tydeligt signal på arbejdsfunktion - ligesom hjelmfarven. Hvis du selv kan/må vælge farven så tænk på din arbejdsposition og omgivelserne, står du ude på en byggeplads, ude ved skinnerne - ved træer/bevoksning, eller ved veje? Der er en grund til at f.eks banevirksomhederne primært benytter orange veste, og det er synligheden. En grøn hiviz vest imod grønne omgivelser giver ikke meget øget synlighed, den orange vest derimod er meget forskellig fra omgivelserne og står derfor ud.

Hvilke handsker skal jeg bruge til kemi?
Det er vigtigt at vælge de rigtige handsker, særligt når du har med kemi at gøre. Under guides & viden finder du du bl.a. guides til valg af korrekte arbejdshandsker til kemi, du kan også læse omkring vitale emner. Såsom hvornår handskerne skal skiftes ved dit arbejde, det er nemlig ikke bare når der trænger væske igennem.

Hvad koster det at benytte jeres døgnåbne vagttelefon?
Du kan GRATIS benytte vores vagttelefon til nødsituationer, vi mener ikke at det skal koste dig ekstra når du er i nød. Vi er til for at hjælpe dig og dine kolleger, vi er der når du har brug for os. Tøv derfor ikke med at kontakte os, når du står og har brug for vores hjælp.

Hvilken farve sikkerhedshjelm er bedst?
Farven på din sikkerhedshjelm afhænger af dit arbejde og din opgave, på byggepladser og i mange virksomheder bliver farverne på sikkerherhedshjelme brugt til at signalere alt fra titel, til arbejdsopgave, virksomhedsidentitet og brugsår. Hvis det står dig om at vælge farven, kan du vælge noget der matcher dit firmas farver. Eller bedre, tænke over hvor den bliver brugt - vælg en farve der står ud fra omgivelserne. Det handler om at blive set, vælg med fordel en hiviz hjelm - de fås også med flouricerende og efterlysende effekt.

keyboard_arrow_up