Luftforsynet

Her kan du se trykluftforsynet åndedrætsværn, også kendt som friskluft fra kompressor. Disse skal bruges når et normalt åndedrætsværn ikke kan klare jobbet, og du derfor skal bruge mere ilt. Vi har et forskelligt udvalg af trykluftforsynet åndedrætsværn på denne side. Har du nogle spørgsmål, skal du naturligvis blot kontakte os.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Hvornår skal du bruge et trykluftforsynet åndedrætsværn?

Denne type åndedrætsværn skal benyttes når iltmængden kommer under et vist punkt, her kan almindelige turbodrevet åndedrætsværn ikke hjælpe da der ikke er ilt nok. I sortimentet finder du blandt andet 3M åndedrætsværn og Sundström masker.

Lad os rådgive, når det drejer sig om beskyttelse af dig og dine kollegers luftveje, vi er specialister i at yde rådgivning og finde frem til den rigtige løsning, Vi er en erfaren leverandør af luftforsynet åndedrætssystemer skræddersyet efter behov og aktuelle udfordringer. Vi ved hvilke faktorer, der spiller ind, når du og dine kolleger skal have friskluft fra en kompressor.

Spørgsmål om kapacitet, godkendelser, udstyr, komponenter kræver grundig forberedelse og viden. Vi kan hjælpe dig, så kontakt vores kundeservice på mail eller tlf.

Lad være med at lave din egen løsning med en kompressor og nogle slanger. Vejrtrækning er en alvorlig sag og bør altid tages seriøst. I Stennevad ved vi, hvad der må bruges og hvad der skal til, for at du får et setup, du rent faktisk kan bruge til noget i praksis. Vi hjælper dig med at gøre det rigtigt første gang.

Gå ikke på kompromis når det gælder åndedrætsværn

Et anlæg til luftforsynede åndedrætværn består af magne dele, der hver især har en unik funktion. Det er ren videnskab at lave ren luft. Derfor bør du overlade det til os, for vi er eksperter på området. Vores friskluftsanlæg er altid skræddersyet til den bestemte opgvae, da opgaver og tekniske specifikationer samt omgivelserne altid er forskellige.

Åndedrætsværn med friskluft kræver blandt andet friskluftsmaske, køletørrer og adskillige filterunits ud over en godkendt og afprøvet kompressor med tilstrækeklig kapacitet til en eller flere personer.

Kontakt Stennevad og få rådgivning til luftforsynet åndedrætsværn

Hvornår skal vi bruge trykluft til åndedrætsværn? Når arbejdstiden med maske dagligt over stiger 3 timer. Når der er for lidt ilt i luften omkring dig. (Det kunne være i en tank, mindre lukkede rum eller siloer og kloakker.)

Vi ved, hvad du skal bruge, så tag fat i vores eksperter på området. Det redder dig fra uheld som respiratoriske skader og deciderede dødsfald.

keyboard_arrow_up