Faldsikringsseler

Her finder du en faldsikringssele til alle formål. Vi har seler med forskellige funktioner, så du altid er bedst muligt dækket ind i netop din situation. Uanset hvilken type sele som du skal bruge til dit arbejde, står Stennevad altid klar til at hjælpe dig.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3

...

Vælg den rigtige faldsikringssele til den rigtige opgave

Din sikkerhed er kompromisløs for Stennevad. Når det gælder seler til brug ved faldsikring, så er vi eksperter i at rådgive og undervise i brug og vedligehold af faldsikringsseler og harness udstyr. Det er nemlig ikke underordnet, hvilken faldsikringssele, du vælger til din arbejdsopgave. Det er selvfølgelig et spørgsmål om komfort, anvendelse, brugerkrav og pris. Der er altid en grund til at spørge os, så du bliver udstyret mest optimalt.

Hvad enten mærket er Fallsafe eller 3M Sala. Vi ved, hvad du skal bruge, så du kan komme sikkert hjem til din familie til fyraften. Til almindelig sikring imod fald kan det være glimrende med en faldsele, hvorimod vi opgraderer på komforten og funktioner, hvis 

der er decideret brug for en arbejdssele eller klatresele til længere tids arbejde.

Få styr på reglerne om faldsikringsudstyr

Gennem tiden er regler og krav blevet skærpet enormt, når det gælder om fagfolks faldsikringsudstyr. For seler under EN361 kender Stennevad alle regler og forhold, de rgør sig gældende, når du og kollegerne skal i gang med at arbejde, hvor der er risiko for fald.

Stil derfor dig selv lidt indledende spørgsmål, for at lede dig selv på rette spor i din anskaffelse af en faldsikringssele.

Hvor lang tid skal selen bruges? Hvordan skal du bruge den? Stiller arbejdsgiver nogen krav til brugen af faldseler?

Det er sådan med al faldsikring, at brugeren faktisk skal være trænet i at bruge den. Er du det?

Få hjælp til valg af den rigtige sele for dig

Stennevad hjælper gerne med det hele. Vores serviceafdeling har mange års erfaring med eftersyn og kontrol af seler til brug på arbejdspladsen ved personlig arbejdssikkerhed. Vi spiller altid efter reglerne og er ikke bange for at give vores kunder ren besked, hvis noget ikke er, som det skal være. Vi har set det meste på vores serviceture rundt i Danmark. Og desværre opfattes faldsikring stadigvæk meget forskelligt af både private og fagfolk.

Lad nu være med at gamble med liv og førlighed. Kom forbi Stennevad til en uformel snak om faldsikringsseler og andre værnemidler.

keyboard_arrow_up