Skafter

Her finder du forskellige typer af kosteskafter. Hos Stennevad forhandler vi skafter i forskellige størrelser, farver og materiale. Derfor er du godt dækket ind uanset hvad dit behov er. Se vores brede udvalg af skafter på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Gør fejning mere effektivt med et godt kosteskaft

Et godt kosteskaft træ gør hele forskellen når der skal gøres rent, her finder du kun kvalitets skafter. Gennem adskillige århundreder har vi været afhængige af at kunne forsyne vores redskaber med ordentlige skafter. Det er stadigvæk nødvendigt den dag i dag. Uanset om det er kost og fejebakke med langt skaft i et sæt eller et justerbart aluskaft med gennemløb. Vi er alle afhængige af, at vores udstyr fungerer og hjælpe os til at kunne udføre an arbejdsopgave nemmere og langt mere ubesværet. Dit kosteskaft ska kunne holde og derved har du også behov for at det hele drejer sig om kvalitet.

Stennevad samarbejder med Vikan om at kunne levere kvalitets skafter til dig og dine kolleger. Vi sørger altid for det rigtige produkt uanset længde eller funktion.

Det moderne kosteskaft er en kombination af funktionalitet, pris og holdbarhed. Vi har løsninger til rengøring, malerarbejde, afvaskning og nedvaskning. Vores sortiment dækker alt men er samtidigt overskueligt og professionelt sammensat.

Få den bedste rådgivning til valg af kosteskaft

I Stennevad går vi efter den rigtige løsning til dig hver gang. Det sker ved hjælp af dialog og samarbejde mellem os, dig og vores leverandør af kosteskafter. Et skaft er tillid og tro på kvalitet. Dårlig kvalitet betyder skader på udstyr og i værste fald skader på dig, fordi din arbejdsopgave besværliggøres af dårligt udstyr, der egentlig ikke er tiltænkt den opgave, du skal udføre med hjælp fra et kosteskaft træ.

Mange ser bare skaftet som en forbrugsvare, der ryger ud sammen med det redskab, der i realiteten skal forlænges. Der siger vi, at du bør opgradere med bedre kvalitet, så din ting holder længere og dermed hjælper dig til at udføre langt flere opgaver en hidtil.

Med mange års erfaring inden for udstyr til rengøring og fejning, så siger vi i Stennevad, at Vikan produkter er til at regne med. Deres kvalitet er uovertruffen i Danmark, hvilket derfor gør dem til den eneste og mest indlysende samarbejdspartner inden for kosteskafter for dig og Stennevad.

keyboard_arrow_up