Kundeservice

Hvis du har nogle spørgsmål du ikke kunne finde svar på i vores FAQ (Ofte stillede spørgsmål) eller bare har lyst til at tale med en af vores venlige kundeservice folk er du altid velkommen til at ringe eller skrive en mail. Er der fejl eller mangler på en vare du har købt så kan du skrive en mail med hvilken vare det handler omkring samt ordrenummeret. Så er du sikker på at svar hurtigst muligt - typisk indenfor 1-2 arbejdsdage.

Kontakt os

[email protected]
75 14 40 00

Åbningstider

Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00
Fredag: 8.00 - 14.00

Stennevad

Stennevad er en dansk familieejet virksomhed der sælger personligt sikkerhedsudstyr og faldsikring. Når det gælder arbejdssikkerheden er vi ikke i tvivl, når vi siger at vi redder dit liv med sikkerhed. Det er vores mission at være din sikre samarbejdspartner, på alt indenfor personlig sikkerhed og faldsikring.

Læs om os

Det handler om dig

Kundeservice handler om dig, hos os i Stennevad. Det handler om samarbejdet os imellem, det handler om at finde den helt rigtige løsning til dig, dine kolleger og medarbejdere. Du er altid sikker på, at du har den optimale løsning til netop dig, og dit arbejde. Vi mener at kernen i et godt og langvarigt samarbejde er god kundeservice, det vil du mærke allerede fra første dag hos os i Stennevad. Vi tænker ikke i sælger - kundeforhold, men i skræddersyede, langsigtede løsninger indenfor personlig sikkerhed hvor i og jeres behov er i absolut fokus. Vi eksisterer for at redde dit liv med sikkerhed.

Personlig sikkerhed

Personlige værnemidler alene redder ikke liv, hjelmen virker ikke hvis den er for gammel. Den virker heller ikke hvis man bruger den forkert, derfor er viden omkring værnemidler, og deres brug vital når vi taler personlig sikkerhed. At kunne give dig den rigtige sikkerhedsløsning kræver viden omkring personlig sikkerhed, det har vi masser af i Stennevad med vores mere end 60 årige erfaring. Du er derfor altid i sikre hænder når du kalder Stennevad for din sikre samarbejdspartner.

Faldsikring

Faldsikring og faldhindring er områder der kræver stor omhu og viden, der er desværre stadig alt for mange arbejdsulykker i Danmark med fald og personskade. Korrekt køb og brug af personlig sikkerhed til faldsikring såsom seler, liner, blokke, kroge osv. er alt sammen noget der kræver viden. Den viden har vi i Stennevad, vi har i årevis været tæt samarbejdspartner indenfor personlige værnemidler og faldsikring, hos rigtigt mange af de store navne. Både indenfor totalentreprenører, vind og offshore branchen og alt derimellem.

keyboard_arrow_up