Feedback

Lige siden vores start i 1960 har feedback været et essentielt grundlag, hvorpå vores virksomhed fungerer. Det har lagt grund til nye produkter, nye leverandører og ny viden. Og sådan vil det også være fremover, derfor er det vigtigt for os at du giver os løbende feedback på vores produkter, og vores service - det garanterer et perfekt match med dig og dine kollegers behov og krav. Du ved at tingene aldrig står stille, der sker hele tiden nyt indenfor jeres felt. Derfor sidder du på en masse viden, som vi - din sikre samarbejdspartner kan bruge til at forbedre de produkter, og den service du kender idag.

Du er værdifuld

Din feedback er meget værdifuld for os, dine tilbagemeldinger hjælper os med at forbedre vores udvalg og produkter. Hele vores egen linje af produkter by Stennevad, er produceret på erfaringer og feedback fra samarbejdspartnere, ligesom dig. Derfor er din viden og din indsigt meget vigtig for os, og det vil den altid være. Vi sætter derfor hver måned 2 flasker god vin på højkant, de går til en udtrukket vinder blandt al feedback indsendt via hjemmesiden.

Exhaler P2

P2 masken fra vores eget brand by Stennevad, er et godt eksempel på udvikling via erfaring og feedback fra samarbejdspartnere ligesom dig. Over de sidste 5 års tid har Exhaler masken ændret sig, på alle tænkelige måder. Både når vi taler udseende og branding, men i ligeså høj grad når snakken falder på funktionalitet. Den er idag på niveau med de bedste i branchen, men stadig ligeså prisfordelagtig som altid. Til gavn for både dig og dine kolleger men også i høj grad din bundlinje.

AIR NS C

Euromaski AIR NS C svejsemasken, er et andet eksempel på produktudvikling, og værdien af et sikkert samarbejde med både samarbejdspartnere som dig men også leverandøren. AIR NS C masken er over en række år blevet udviklet, i tæt samarbejde med vores store samarbejdspartnere i svejseindustrien. Det har givet en enestående svejsemaske der i dag er uden sidestykke på det danske marked, den klart letteste maske på blot 900 g. Det giver en uovertruffen komfort til glæde for dig som svejser, det giver arbejdsglæde.

keyboard_arrow_up