Sikkerhedsbriller

Her finder du sikkerhedsbriller, svejseskærme, ansigtsskærme & tilbehør. Øjnene er vores kæreste eje og derfor skal de selvfølgelig beskyttes ordentligt. Det kan være du mangler et par helt nye briller, eller blot noget tilbehør til de eksisterende. Du kan finde det hele på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

...

Sikkerhedsbriller til sikker øjenbeskyttelse

Det er vigtigt at være rigtig beskyttet, når du arbejder – og dine øjne er ingen undtagelse. Øjnene er meget sårbare, og der skal ikke meget til at forårsage skade eller nedsætte synet. Med de rigtige sikkerhedsbriller kan du vide dig sikker fra øjenskader.

Vi har samlet et bredt udvalg af sikkerhedsbriller og sikkerhedsbriller med styrke. Du kan bl.a. også finde svejseskærme, ansigtsskærme og andet tilbehør til dine sikkerhedsbriller.

Beskyt dine øjne med sikkerhedsbriller til formålet

Hvis man skulle vælge en del af din krop at beskytte før alle andre, vil mange nok vælge øjnene. Vi har brug for vores syn i dag for at kunne bevæge os og arbejde effektivt og målrettet.

Stennevad har moderne løsninger og traditionelle klassikere inden for beskyttelsesbriller og sikkerhedsbriller. Vi kan levere lige den brille, du har brug for – også uden for vores eget sortiment. Hvad enten det er pris eller kvalitet, der er vigtigt, så finder vi den rigtige sikkerhedsbrille med den rette mærkning og godkendelse.

Du har sikkert prøvet at få noget i øjnene. Det er ikke behageligt. Men hvad værre er, så bliver du hæmmet i dine bevægelser og din koncentration, når synet bliver påvirket. Forestil dig så, hvordan det er, hvis vi snakker småsten, metalsplinter og gnister, der bevæger sig med flere hundrede meter i sekundet. Din hornhinde er følsom og kan hurtigt tage varig skade, hvis et fremmedlegeme finder vej forbi dit øjenlåg. Brug derfor altid de rigtige sikkerhedsbriller til formålet.

Gå ikke på kompromis med sikkerheden

Med leverandører som 3M, Honeywell, Bollé, UVEX og Emerson i ryggen, har vi altid et bredt sortiment af sikkerhedsbriller med styrke og uden styrke på lager.

Ofte bliver sikkerhedsbriller i dag til engangsbeskyttelsesbriller. Men derfor bør man ikke gå på kompromis med sikkerheden. Et par nye beskyttelses- eller sikkerhedsbriller kan let skiftes ud – det kan dine øjne og dit syn ikke.

Godkendte øjenværn, visirer og sikkerhedsbriller kan sikre dig 100 % imod farer og risici for øjnene. I dag er det letvægtsløsninger af plastmateriale, der billigt og effektivt beskytter dig på arbejdet gennem EN 166 standarden.

Vi har altid styr på lovgivningen omkring mærkninger og EN standarder i forbindelse med vores produkter, som derfor også altid lever op til påkrævede certificeringskrav og EN vejledninger.

keyboard_arrow_up