Karabinhager & kroge

Her finder du forskellige typer karabinhager & kroge. Og din karabinhage skal være den rigtige. Alle vores karabinhager er af højeste kvalitet, så du altid er bedst muligt beskyttet. Vi har et bredt udvalg i forskellige prisklasser. Se hele vores udvalg på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3

...

Vælg stilladskroge i høj kvalitet fra de kendte mærker

Selv den mindste del af faldsikring er vital. Derfor forhandler vi karabinhager og kroge i højeste kvalitet. Vores førende brands tæller Petzl med modeller som MGO og Vertigo. Desuden kan vi også forsyne dig med DMM karabinhager og Frog fra KONG.

For at du får den optimale sikring, når du arbejder, er det vigtigt, at du er klar over nogle grundlæggende regler og produktegenskaber først.

En karabinhage eller en connector er ifølge EN362 en krog, der er godkendt til kunne holde til en bestemt belastning, så den kan bruges som del i udstyr, der bruges til eksempelvis faldsikring eller klatregrej. For enden af en hvilken som helst livline eller anordning til faldsikring sidder der ofte en form for krog eller en karabinhage.

Find den korrekte stilladskrog til din situation

Der findes som udgangspunkt produkter af stål eller aluminium, der kan bruges forskelligt alt afhængigt af arbejdsmiljø og arbejdsomgivelser. Form og størrelse kan variere meget. Samtidigt kan antallet af sikkerhedslåse skifte. Twistlock triple lock eller skrue karabin. Behovene er mange, men det er pris og anvendelse også.

Karabinhager og stilladskroge kan være en hel videnskab og næsten religion for forskellige fagfolk. Som aktiv inden for klatring og rope access er der helt klare præferencer til udstyr, mens industrien kan have helt andre ønsker til krogene karabinhagerne.

 

Kend dine forholdsregler

Husk altid på, at brug af faldsikringsudstyr kræver uddannelse og træning så du ved, hvad du skal være opmærksom på i forhold til vedligehold, eventuelle tvivlsomme arbejdsforhold og selvfølgelig servicen af produktet. Karabinhager kræver som al anden faldsikring minimum et serviceeftersyn hver 12. måned af en af producenten uddannet kompetent person. Her kan vi ofte hjælpe, da vi stræber efter at kunne servicere og certificere så mange forskellige brands som muligt. Vi mangle om muligt nogle stykker, men så skal vi nok lede jer hen til den rette serviceinstans.

keyboard_arrow_up