Kemihandsker

Her finder du kemihandsker i mange varianter og størrelser. Da hvert kemikalie har egne egenskaber og behov er det vigtigt, at finde det passende personlige værnemiddel. Flere af vores kemihandsker giver særlig beskyttelse mod aggressive kemikalier, mens nogle af vores prisvenlige handsker er gode til f.eks. olieret emner. Hos os er du dækket ind uanset hvilken kemihandske du skal bruge.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

...

Arbejdshandsker der beskytter mod kemikalier

Hvis du arbejder med kemi så ved at du at kemikalier ikke er sikre at berøre med bare hænder. Det er vigtigt at være korrekt beskyttet mod de kemikalier du har berøring med i din arbejdsdag, samt at tænke hele arbejdsprocessen igennem. Husk på at kemihandsker er engangshandsker og derved ikke må genbruges, de skal ud efter brug - mindst når deres brugstid for kemikaliet er nået. Du finder information og et varieret udvalg af kemikaliehandsker hos os i Stennevad. Hvis du ikke finder de kemihandsker du har brug for så tag fat i vores kundeservice, de hjælper dig med glæde sikkert på vej.

Engangshandsker til mange brancher

Selvom du ikke er bidt af en gal kemiker og står i et laboratorie dagen lang og foretager spændende eksperimenter og nye opdagelser, så er kemiresistente handsker også kaldet kemihandsker eller kemikaliehandsker højaktuelle indenfor mange andre brancher.

Så snart du har med olier at gøre er der meget stor chance for at du skal have fat i et par kemihandsker, der der også her findes kemikalier du skal beskytte dine hænder imod. Hvis du er chauffør og kører med kemi og eller benzin samt diesel så skal du bruge kemihandsker. Husk på, at når du f.eks har behov for både generel beskyttelse af hænder og fingre i form at snit- og skærebeskyttelse samt behov for beskyttelse mod kemi, så skal du bruge kemihandskerne inderst - de skal også beskyttes mod brud. Det er vigtigt at du ikke benytter dem omvendt, da de normale arbejdshandsker ikke beskytter dig mod kemi. Derfor er du bedst stillet med et par engangshandsker som beskytter med kemi under et par gode arbejdshandsker.

Gennembrudstid

Når du arbejder med kemikalier er det meget vigtigt at dine arbejdshandsker passer. Vær også særligt opmærksom på degenerering af handskerne - det man kalder gennembrudstid. Du kan altid se gennembrudstiden for netop din handske under produktdokumentation inde på varen, ved blandingsprodukter er det ikke altid helt let at regne tiden ud hvorfor du er velkommen til at kontakte os.

Det er vigtigt at du er opmærksom på at kemihandsker kun kan bruges en gang og kun så længe de er lavet til at holde til det enkelte kemikalie. Det er meget vigtigt at du kun bruger dine kemihandsker indenfor deres maksbrugstid i henhold til det kemikalie du er i kontakt med, tiden starter så snart handsken kommer i berøring med stoffet, og stopper ikke selvom du tager dem af. Det er meget vigtigt at du ikke overskrider tidsgrænsen, du må derfor ALDRIG vente med at skifte dit par handsker indtil du kan mærke at dine hænder bliver våde. Vi forhandler udelukkende kemihandsker til engangsbrug, det er både det sikreste og det billigste personlige værnemiddel til dine hænder og fingre.

Der er meget man skal være opmærksom på når det gælder kemikalier. Derfor er det altid bedre at spørge en gang for meget end en gang for lidt. Har du spørgsmål til brug af arbejdshandsker til kemikalier er du altid velkommen til at kontakte os.

keyboard_arrow_up