Engangshandsker

Når du har brug for absolut fingerføling i dit arbejde, uden at gå på komprosmis med din arbejdssikkerhed, så er udvalget af engangshandsker her for dig. Alle vores engangshandsker er gennemtestet og beskytter dine hænder mod kemikalier mm. Derudover indeholder flere af vores handsker nitrilpolymeren som betyder, at risikoen for allergi er ikke-eksisterende. Se det store udvalg af engangshandsker på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Engangshandsker i de rigtige materialer

Til dig der arbejder med finmekanik og har behov for handsker der beskytter dine hænder og din hud imod olier, og andre væsker er engangshandsker perfekte. Nemme at tage på og lugtfri når du tager dem af, vi fører bl.a. handsker fra verdenskendte Ansell der er helt med i front. Her finder du alt helt fra de traditionelle gennemsigtige "tankstationshandsker" til de mest advancerede engangshandsker der kan klare både olie og anden kemi med lethed.

Hvorfor engangshandsker?

Med alle de genbrugsinitiativer og stadig voksende fokus på optimering og besparelser, er det måske svært at se hvorfor engangshandsker overhovedet kan være relevante som arbejdshandsker. Der er idag et skifte hos de større producenter af arbejdshandsker, særligt dem der egner sig til kemi - og med god grund. Historisk set har arbejdshandsker til kemi været et svært emne mange ikke forstod, og det forårsagede desværre en del arbejdsskader over tid. Skader kom af at arbejderne ikke ville fråse med de dyre handsker, og ikke forstod at handskernes brugstid starter ved berøring med kemien og stadig løber uanset om de bliver aktivt brugt. Derfor er de billigere engangshandsker ved at erstatte deres tykkere og dyrere alternativer, her er firmaer som Ansell med helt i front på den udvikling indenfor arbejdshandsker - særligt engangshandsker.

Ansell - kongen af engangshandsker

Du er sikker på at Ansell er engangshandsker af høj kvalitet, det er ikke uden grund at Ansell i årtier har været et fast brand hos os i Stennevad. Ansell er ledende indenfor arbejdshandsker, særligt indenfor engangshandsker der egner sig til brug mod kemi. Hvilket både er en revolutionerende tankegang når vi tænker kroner og ører, men endnu vigtigere når det handler om dine hænder og arbejdssikkerheden for dine og dine kolleger. Engangshandsker er den billigste type arbejdshandske, både når vi taler sikkerhedsniveau men også pengemæssigt.

keyboard_arrow_up