Træsko

Her finder du træsko med og uden sikkerhedskap. Sikkerhedstræsko kan både være sikre og komfortable. Hos Stennevad finder du forskellige træsko med god pasform og stødabsorbering. Se udvalget af sikkerhedstræsko på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Find de bedste sikkerhedstræsko fra SIKA hos Stennevad

Sikkerhedstræsko er fede og gode til arbejde på fabrikker og andre steder hvor der ikke er behov eller krav omkring sikkerhedssko, de kan nemlig være utrolig behagelige at have på i længere tid, da foden kan få luft.

Men okay, lad os være helt ærlige. Træskoens æra har nok peaket i verdenshistorien. Ikke desto mindre mener vi i Stennevad, at du stadig skal have mulighed for at få den bedste sikkerhedstræsko fra SIKA. Der er ikke mange, der går i rigtige træsko mere. Bunden er simpelthen for hård og ufleksibel. Men med en nyere flex løsning fra SIKA, kan du trygt blive ved med at bruge sikkerhedstræsko eller almindelige. De er både komfortable og sikre at bruge på arbejdspladsen.

Sikkerhedssko med eller uden kap

Afhængigt af behov kan du få en træsko med hælkappe eller træsko uden hælkappe. Er du i tvivl skal du bare kontakte os - vi ved, hvad du har brug for, når det gælder fodtøj. En sikkerhedstræsko kan være meget brugervenlig og tidsbesparende, fordi den er så nem at hoppe i. Ingen snørebånd eller lignende.

Du skal bare træde ned.

Hvis du eksempelvis sidder meget i et kontormiljø, hvor sikkerhedsfodtøj ikke er et krav, men du af og til skal ud i produktionen, hvor der er høje krav til sikkerheden, så kan det være hensigtsmæssigt at have et par sikkerhedstræsko stående, som du altid lige kan smutte i. Vær dog opmærksom på, om du må have en træsko uden hæl. Her kan der nemlig også være et krav til fodtøjet. Er du i tvivl skal du selvfølgelig bare spørge. Vi holder os altid opdateret på alle regler indenfor sikkerhed på arbejdspladsen.

Vi siger ikke, at træskoene ikke kan være den mest optimale løsning for dig. Men lad os i det mindste udstyre dig med den bedste kvalitet med vores Flex modeller fra SIKA.

De har gennem mange år forfinet deres sortiment inden for sikkerhedstræsko.

Du kan altid pimpe dine træsko med stødabsorberende såler for at få dem til at minde om ergonomiske sko.

Få råd og vejledning til sikkerhedstræsko hos Stennevad

Hos Stennevad kan du hurtigt finde ud af, om dine fødder er egnede til at gå i træsko. Testen foregår på en trædeplade, der kan vise, hvordan du træder og står og hvordan din vægt ligger på foden.

Dertil kommer en perfekt tilpasset sål fra Brynje, der kan hjælpe til endnu mere komfort i din moderne sikkerhedstræsko fra et velkendt dansk brand.

Er du i tvivl om dit fodtøj, så ring endelig til os og vi rådgiver enten hos os eller hos dig.

keyboard_arrow_up