Faldblokke

Her finder du mange typer faldblokke, der alle er godkendte og af god kvalitet. Alle vores faldblokke har høj sikkerhed, så du altid kan føle dig tryg. Disse kan være med til at redde dit liv, hvis uheldet er ude og at du falder. Hos Stennevad står vi altid til rådighed med råd og vejledning til valg af faldblokke.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Køb faldblokke i den bedste kvalitet hos Stennevad

Man kan ikke sætte en pris på menneskeliv. Derfor fører vi kun mærker inden for faldsikring og faldblokke, hvor vi ved, at sikkerheden er i absolut top!

Falcon faldblokke og Protecta er blot to af de superseje brands, Stennevad kan både sælge og servicerer på den lange bane. Vi tror på holdbarhed og viden omkring brug og vedligehold.

Der er mange aspekter, du bør tage højde for, inden du går i gang med at bruge faldblokke med EN360 standarden. Brug af al faldsikring kræver træning, hvilket du altid bør overveje, når du skal arbejde i højden.

Men hvad skal du så bruge?

Har du brug for en faldblok på din arbejdsplads?
Faldblokken er til at sikre dig, hvis du er uheldig at falde, så du redder dit liv med sikkerhed. Se den som en slags sikkerhedssele, når du arbejder. Den sørger for at være stopper og falddæmper kombineret. Men hvor lang skal faldblokken trækkes ud og hvad er hensigtsmæssigt i forhold til dine behov?

Skal du bære den eller skal den være stationær? Letvægt eller flere meter. Wire eller bånd. Stålhus eller plast?

Få vejledning til faldblokke hos Stennevad
Vi har set det hele og vi ved, hvad der skal til på din arbejdsplads for at din og kollegernes faldsikringsudstyr kan sørge for jeres daglige arbejdssikkerhed.Men hvad skal du så bruge?

I Stennevad er vi værnemidler. Og den korrekte rådgivning og service omkring faldblokke betyder. At bruge faldblok i sit arbejde kræver en grundlæggende viden og træning. Her står vi klar med den nødvendige know-how, så du er sikret allerede inden du skal ud på et tag eller en lignende konstruktion, der tårner sig adskillige meter op over jordoverfladen.

Det ultragode ved faldblokke er, at med det rette vedligehold og regelmæssig service kan større blokke holde i rigtigt mange år. Men en god ting er at kontakte vores faldsikringseksperter for at få den rigtige hjælp.

Vi har kurser og produkter.

Hvis du og kollegerne påtænker at bruge faldblokken, så skal I faktisk have en evakueringsplan på det sted, hvor I skal arbejde

keyboard_arrow_up