Sko

Her finder du mange sikkerhedssko til forskellige formål. Vores udvalg består af forskellige sikkerhedssko til forskellige behov. Her finder du sko med forskellige pasform, design og beskyttelse. Se det store udvalg af sikkerhedssko her.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Beskyt dine fødder med de bedste sikkerhedssko

Med fokus på fodtøj med sikkerhedsfunktioner ser vi i Stennevad tingene krystalklart, når det gælder udstyr som sikkerhedssko. Vi samarbejder med velkendte leverandører på området inden for sko og arbejdssikkerhed til fødderne. SIKA, der har et bredt sortiment af brands som eksempelvis Elten og Brynje sikkerhedssko, der kendt blandt fagfolk som mærker, der er lavet til at holde.

Alligevel stiller vi også krav til dig som bruger, fordi det ikke er lige meget, hvad du vælger at sætte fødderne i. Vi hjælper dig med en løsning med alt fra billige sikkerhedssko til de dyrere brands.

Om så det er skridsikre sko eller lette sikkerhedssko. Vi har en model som passer til dig og dit arbejde.

Du bliver som udgangspunkt altid nødt til at stille dig selv nogle få spørgsmål, inden du kryber i et par af dine yndlingssko. I hvilke omgivelser skal de bruges og til hvilke formål? Hvordan er kravene til skoens godkendelser? Her er det en hjælp, hvis du spørger os i Stennevad. Vi har mange års erfaring med folks personlige arbejdssikkerhed. Det betyder, at vores viden bedst kommer til sin ret, hvis den bliver delt med dig som kunden.

Få råd og vejledning til valg af de rigtige sikkerhedssko

Vi er altid ærlige omkring vores rådgivning i valg af sikkerhedsfodtøj. Det kan godt ende med et andet svar, end du har regnet med. Men alt andet lige, så ender du med en sko, der er optimeret til brug i de omgivelser og opgaver, du befinder dig midt i hver eneste dag. Og den bedste sikkerhedssko til dit behov.

Det nytter ikke noget at bruge en letvægtssko uden oliegodkendt test, hvis du står i olie hver eneste dag. Skoen skal passe dig og opgaven, ellers får du ikke den optimale arbejdsbeskyttelse og skoen holder måske ikke særligt længe.

Derfor er du altid mere end velkommen til at spørge os, så du får ren besked omkring funktionalitet og komfort. Vi kan også tilrette med tilbehør som indlægssåler, filt såler og læderfedt samt snørebånd, hvis det er nødvendigt for optimalt vedligehold af din sikkerhedssko.

Er du i tvivl om hvilken sikkerhedssko der passer bedst til dit arbejde, eller er du i tvivl om reglerne indenfor sikkerhedssko, er du altid velkommen til at kontakte os.

keyboard_arrow_up