Halvmasker

Her finder du halvmasker til brug med og uden turbomotor. Halvmasker som åndedrætsværn er perfekte til at filtrere gasser og støv væk fra lungerne. Disse masker kan også bruges lang tid af gangen uden, at det bliver skadeligt for lungerne eller ukomfortabelt, så man mister koncentrationen. Se vores udvalg af halvmasker på siden her.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Halvmaske som god og praktisk løsning til åndedrætsværn

Et filtrerende åndedrætsværn kan være en hel- eller halvmaske med udskifteligt filter mod partikler og/eller gasser. Hvis det filtrerende åndedrætsværn er forsynet med en batteridrevet motor (turboudstyr), der blæser luften gennem et filter, kan der desuden bruges en hætte som ansigtsdel. Filtrerende åndedrætsværn findes også som filtrerende ansigtsmasker.

Vi er alle yderst afhængige af, at den luft vi indånder er ren og god for os. Det kan vi ikke altid opnå, når vi er på arbejder. Enten er omgivelserne farlige og skadelige for os, eller også arbejder vi direkte med farlige kemikalier, opløsningsmidler, gasarter, maleprodukter og lignende. En 3M halvmaske er en god og hurtig løsning til en udfordring, der kræver åndedrætsværn.

Udstyr med passende filtre og du er klar til arbejdet. Også Sundström og Pureflo er kvalitetsbrand, når det handler om udstyr med filtermaske. Din beskyttelsesmaske skal selvfølgelig passe til arbejdets formål og arbejdsmængden. I Danmark har vi 3 timers reglen. Kun arbejde med filtrerende åndedrætsværn 3 timer om dagen. Mere tid end dette, kræver en motor eller en friskluft løsning.

Hertil kan halvmasken selvfølgelig også benyttes, så længe det er komfortabelt og hensigtsmæssigt. Så der findes flere halvmasker, der kan bruges som friskluftmaske.

Så husk det eller åndedrætsværn med motor, hvis din arbejdsmængde overstiger 3 timer dagligt.

Find den rigtige halvmaske hos Stennevad

Kontakt os i Stennevad for rådgivning og en tæt dialog i forhold til dit og kollegernes behov, så vi finder frem til den mest passende filtermaske til dig. 3M 4255 kan være en ideel gasmaske til dig, der arbejder med opløsningsmidler og maling. Den slutter godt tæt omkring mund og næse, men husk at rag dit skæg af, inden du bruger en halvmaske. For optimal beskyttelse er man nødt til at være opmærksom på, hvordan forseglingen med ansigtsmasken.

Uanset dit behov, så står vi klar med hjælp og assistance i kundeservice eller med en konsulent.

keyboard_arrow_up