GRATIS Safety Audit

Hvert år kommer over 42000 danskere tilskade i løbet af deres arbejdsdag, det er vores vision at redde dit liv med sikkerhed. Du skal have god og rigelig adgang til både viden og vejledning, derfor kan du ved at udfylde formularen herunder få en gratis Audit. Så bliver du kontaktet af konsulenten der kører i dit område, i mødes til en hyggelig snak omkring jeres brug af personlige værnemidler og omkring jeres virksomhed og branche. Dette møde og den løbende samtale og feedback giver grobund for et godt og solidt arbejdsmiljø, til glæde for både dig og dine kolleger men også for ledelsen og jeres overordnede mål i virksomheden.

Udfyld felterne herunder og kom igang med en mere sikker hverdag!

Hold dig opdateret på arbejdssikkerheden

Indenfor arbejdssikkerhed og brugen af personlige værnemidler sker der meget, både indenfor Danmarks grænser men også i EU og i det øvrige udland. Der kan være rigtigt meget information og mange regler at holde styr på, med Stennevad som din sikre samarbejdspartner så er du altid med i fronten af udviklingen og indenfor lovens regler og grænser. Du kan her på hjemmesiden stennevad.dk finde rigtigt meget god information og guides til personlig sikkerhed, og hvis du er klar til et tæt og godt samarbejde så skal du have dig en skræddersyet sikkerhedsaftale. Her får du din helt egen personlige konsulent tilknyttet, en ekspert i personlig sikkerhed og brugen af personlige værnemidler.

Stennevad - din sikre samarbejdspartner

Du har i Stennevad en helt særlig samarbejdspartner, her tænker vi ikke blot på kroner, ører og salg men på din og dine kollegers arbejdssikkerhed. Lige siden vores opstart i 1960 har service og givende samarbejder været i højsædet. Det er ikke blot ord når vi siger at vi redder dit liv med sikkerhed, med personlige værnemidler og viden. Og netop denne viden og skræddersyede omtanke på netop dig og dine medarbejdere, på jeres virksomhed og branche er det der gør forskellen på jeres arbejdssikkerhed. Det handler om at komme sikkert hjem - hver dag.

keyboard_arrow_up