Kask

Beskyttelse af hovedet har aldrig være nemmere end med Kask. Stennevad er hoveddistributør af Kask sikkerhedshjelme til industrien i Danmark.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

...

Kask

Med Kask har verden fået den ultimative arbejdshjelm, der med enkelt design, komfortable features og en masse superfedt tilbehør gør det at bære sikkerhedshjelm cool på en cool måde. Beskyttelseshjelme fra Kask og deres ekstraudstyr bliver aldrig det samme igen, for Italienske Kask har rykket grænserne for, hvad du og dine kolleger er villige til, når I skal vælge hjelm til dagligt brug i mange timer.

I Stennevad så vi tendensen tilbage i nullerne, hvor fagfolk begyndte at stille højere og højere krav til deres udstyr. Især udstyr, der skulle bruges ekstra meget i ekstra lang tid.

Med hovedbeklædning er komfort et enormt relevant emne, fordi en lav komfort skaber dårligere arbejdsbetingelser, hvilket kan føre til tab af koncentration, der videre kan føre til farlige situationer for hjelmens bærer samt vedkommendes omgivelser.

Den nye ting var lettere vægt mere padding og et skarp og cool design. Og Kask leverede hele pakken først og bedst, hvilket også er blevet slået fast på markedet med syvtommer søm. Kask er størst og allerbedst på luksus sikkerhedshjelme. Og vi leverer til dig og kollegerne. Ud fra Kask sortimentet og en dialog med dig, kan vi skræddersy det hjelm-setup, der passer perfekt til dig og dine kolleger.

Synlighed, farve tilbehør som høreværn og øjenværn. Vi tager højde for det hele. Det er endda muligt med egen mærkning på hjelmene ud fra forskellige kriterier, som I kan høre nærmere om hos os.

Vi fører alle Kask modeller som blandt andet den superpopulære Plasma og den nye Zenith. Især vores Hiviz modeller og den hvide og fluorescerende farve er et hit ved et hjelmbrand, der virkelig har taget konkurrencen op med etablerede brands som Petzl, Peltor, Centurion og mange andre. 

Tag ikke fejl. Behandler du din Kask godt, så beskytter den dig optimalt i hele sikkerhedshjelmens levetid. Det eneste, der kræves, er blot lidt hjælp og rådgivning fra Stennevad. Vi redder dit liv med sikkerhed.

keyboard_arrow_up