Forklæder

Her finder du forskellige slags forklæder, bl.a. Tyvek, PVC og Armydug. Et forklæde er optimalt, hvis du blot ønsker at beskytte tøjet og ikke kræver særlig beskyttelse. Hos Stennevad finder du forklæder i naturlige materialer i en slidstærk kvalitet.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Find et kvalitetssikret PVC forklæde hos Stennevad

Forklæder hjælper med at holde dit tøj rent samt beskytte mod mindre skader. Der er næsten utallige anvendelsesmuligheder for et forklæde, når du lige tænker over det.

Det ved vi også i Stennevad. Hos os er udvalget af forklæder altid henvendt til en bevidst forbruger og fagmand, der tænker sin arbejdsopgave helt igennem med alt, hvad det betyder.

Det traditionelle PVC forklæde er på hylderne i flere farver og længder med og uden seletøj, der selvfølgelig også kan købes som tilbehør. Der er også engangsforklæde i almindeligt plastikpose materiale. Du kan få forklæde med ærmer af Tyvek eller lignende materiale.

Stort udvalg af forklæder i naturlige materialer
Går vi over til mere naturligt materiale, så er vores forklædeudgaver i armydug også meget populære. Farver og længder varierer selvfølgelig efter behov.

I den helt tunge ende rammer vi så vore læderforklæder til hårdere og mere bastant beskyttelse under specifikke arbejdsopgaver, der kræver værn imod smuttende værktøj og knive ved eksempelvis håndarbejde af forskellig art.

Vores forklæder af læder fås selvfølgelig i forskellige størrelser, så de passer perfekt til hver enkelt bruger. Tag et kig på dem hos os.

Mange slagterier og smedevirksomheder er store tilhængere af forklæder, da de er med til at forlænge arbejdstøjets levetid betydeligt. Med en sådan ekstra beskyttelse foran kan det meste arbejdssnavs tages af i et snuptag, når det er fyraften.

Mange kokke er også begyndt at vise forklæderne frem på TV. Et godt forklæde til madlavningen er heller at søge med. Fedtstof og madrester samt vand og sæbe fra opvasken. Det hele udsætter tøjet for utrolige mængder af snavs og i sidste ende skidt, der ikke kommer af tøjet under vask.

Køb et forklæde der passer dig hos Stennevad
I Stennevad giver vi dig og kollegerne muligheden for selv at bestemme, hvor vigtigt vedligehold af arbejdstøjet skal være. Derfor er forklæder selvfølgelig et fornuftigt tilvalg, som I som udgangspunkt bør overveje et enkelt sekund. Det kan jo forvandle sig til en stor fordel for jeg økonomisk.

keyboard_arrow_up